Artdeco Adhesive for Lashes

transparante lijm voor kunstwimpers

Artdeco Adhesive for Lashes transparante lijm voor kunstwimpers
Artdeco Adhesive for Lashes transparante lijm voor kunstwimpers
Artdeco Adhesive for Lashes transparante lijm voor kunstwimpers
5 ml
6,70

Code: ART2300 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 26-3-2019
Artdeco Adhesive for Lashes
5 ml | 6,70

Beschrijving van de cosmetica Artdeco Adhesive for Lashes

Het product Artdeco Adhesive for Lashes benadrukt je uiterlijk en verhoogt de schoonheid van je ogen.

Kenmerken:

  • helpt precies en gemakkelijk valse wimpers vast te maken
  • hoge transparantie – is op de ogen niet zichtbaar
  • het product is waterbestendig

Hoe te gebruiken:
Breng een geschikte hoeveelheid lijm aan op basis van de door je gekozen valse wimpers en plak op het bovenste beweegbare ooglid dicht bij de wortels van je eigen wimpers.

Over het merk Artdeco

Artdeco werd opgericht in 1985 met het doel om cosmeticaproducten te maken uit liefde voor schoonheid. De intense belangstelling voor nieuwe trends en producten van de hoogste kwaliteit die toch voor alle vrouwen bereikbaar zijn, gaven Artdeco vrijwel onmiddellijk een plaats te midden van de Duitse cosmetische topmerken. Tegenwoordig is de cosmetica van Artdeco in meer dan 78 landen ter wereld populair.

Artdeco weet dat elke vrouw uniek is. Elke vrouw heeft haar eigen stijl en voorkeuren om haar schoonheid te benadrukken. De cosmetica van Artdeco is een eerbetoon aan het feit dat elke vrouw uniek is. Dankzij de verscheidenheid van de producten van Artdeco kan je je eigen schoonheid precies zo onderstrepen als je zelf wilt.

Het brede kleurenscala, talrijke speciale producten en de mogelijkheid om een eigen kleurenscala samen te stellen geven een complexe, maar op maat gesneden cosmetica belevenis. Probeer de make-up van Artdeco, want die wordt spelenderwijs een alternatief voor de aller exclusiefste merken. Je zult zien dat kwaliteitsproducten niet altijd onbereikbaar hoeven te zijn.