Artdeco Kajal LinerOogpotlood

Artdeco Kajal Liner Oogpotlood
Artdeco Kajal Liner Oogpotlood
Tint 22.02 Black 1,1 gr

Code: ART1508 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
  • Product beschrijving
  • Over het merk
  • Review

Product beschrijving Artdeco Kajal Liner
Kenmerken

De ooglijnen Artdeco Kajal Liner onderstrepen elke make-up en geven je een verleidelijke look.

Kenmerken:

  • creëert zowel een sterke als een zwakke lijn
  • de lijnen zijn slijtvast
  • eenvoudig aan te brengen – ook geschikt voor beginners

Hoe te gebruiken:
Trek met een fijne streek de lijn op het ooglid. Laat drogen.

Kenmerken

Kleur
Zwart

Over het merk Artdeco

Artdeco werd opgericht in 1985 met het doel om cosmeticaproducten te maken uit liefde voor schoonheid. De intense belangstelling voor nieuwe trends en producten van de hoogste kwaliteit die toch voor alle vrouwen bereikbaar zijn, gaven Artdeco vrijwel onmiddellijk een plaats te midden van de Duitse cosmetische topmerken. Tegenwoordig is de cosmetica van Artdeco in meer dan 78 landen ter wereld populair.

Artdeco weet dat elke vrouw uniek is. Elke vrouw heeft haar eigen stijl en voorkeuren om haar schoonheid te benadrukken. De cosmetica van Artdeco is een eerbetoon aan het feit dat elke vrouw uniek is. Dankzij de verscheidenheid van de producten van Artdeco kan je je eigen schoonheid precies zo onderstrepen als je zelf wilt.

Het brede kleurenscala, talrijke speciale producten en de mogelijkheid om een eigen kleurenscala samen te stellen geven een complexe, maar op maat gesneden cosmetica belevenis. Probeer de make-up van Artdeco, want die wordt spelenderwijs een alternatief voor de aller exclusiefste merken. Je zult zien dat kwaliteitsproducten niet altijd onbereikbaar hoeven te zijn.

Review Artdeco Kajal Liner