Artdeco Kajal Liner

Oogpotlood

Artdeco Kajal Liner Oogpotlood
Tint 22.02 Black 1,1 gr
7,90

Code: ART1508 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
donderdag 23-5-2019
Artdeco Kajal Liner
Tint 22.02 Black 1,1 gr | 7,90

Beschrijving van de cosmetica Artdeco Kajal Liner

Het wenkbrauwpenseel Artdeco Kajal Liner onderstreept perfect elke make-up en zorgt voor een verleidelijke look.

Kenmerken:

  • lange houdbaarheid
  • onderstreept de schoonheid van de ogen

Hoe te gebruiken:
Trek een lijn met een ononderbroken streep op het bovenste of onderste ooglid.

Kenmerken

Kleur
Zwart
Waterproof
nee

Over het merk Artdeco

Artdeco werd opgericht in 1985 met het doel om cosmeticaproducten te maken uit liefde voor schoonheid. De intense belangstelling voor nieuwe trends en producten van de hoogste kwaliteit die toch voor alle vrouwen bereikbaar zijn, gaven Artdeco vrijwel onmiddellijk een plaats te midden van de Duitse cosmetische topmerken. Tegenwoordig is de cosmetica van Artdeco in meer dan 78 landen ter wereld populair.

Artdeco weet dat elke vrouw uniek is. Elke vrouw heeft haar eigen stijl en voorkeuren om haar schoonheid te benadrukken. De cosmetica van Artdeco is een eerbetoon aan het feit dat elke vrouw uniek is. Dankzij de verscheidenheid van de producten van Artdeco kan je je eigen schoonheid precies zo onderstrepen als je zelf wilt.

Het brede kleurenscala, talrijke speciale producten en de mogelijkheid om een eigen kleurenscala samen te stellen geven een complexe, maar op maat gesneden cosmetica belevenis. Probeer de make-up van Artdeco, want die wordt spelenderwijs een alternatief voor de aller exclusiefste merken. Je zult zien dat kwaliteitsproducten niet altijd onbereikbaar hoeven te zijn.