Artdeco Eye Designer Applicator

Dubbelzijdig Applicatie Potlood voor Oogschaduw

Artdeco Eye Designer Applicator Dubbelzijdig Applicatie Potlood voor Oogschaduw
Artdeco Eye Designer Applicator Dubbelzijdig Applicatie Potlood voor Oogschaduw
Artdeco Eye Designer Applicator Dubbelzijdig Applicatie Potlood voor Oogschaduw
Dubbelzijdig Applicatie Potlood voor Oogschaduw
12,90

Code: ART1532 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
morgen al dinsdag 17-7-2018

Beschrijving van de cosmetica Artdeco Eye Designer Applicator

Het oogpenseel Artdeco Eye Designer Applicator is een onmisbare hulp voor elke oogmake-up.

Kenmerken:

  • maakt het gemakkelijker om de oogschaduw aan te brengen
  • het past perfect in je hand
  • brengt een optimale laag oogschaduw aan
  • voor op reis en in de handtas

Hoe te gebruiken:
Leid het penseel voorzichtig langs de wimpers om dunne lijnen te trekken. Druk meer op het penseel voor bredere lijnen. Met de punt van het penseel kun je de lijn gemakkelijk aan de binnen- of buitenhoek van je oog afwerken.

Over het merk Artdeco

Artdeco werd opgericht in 1985 met het doel om cosmeticaproducten te maken uit liefde voor schoonheid. De intense belangstelling voor nieuwe trends en producten van de hoogste kwaliteit die toch voor alle vrouwen bereikbaar zijn, gaven Artdeco vrijwel onmiddellijk een plaats te midden van de Duitse cosmetische topmerken. Tegenwoordig is de cosmetica van Artdeco in meer dan 78 landen ter wereld populair.

Artdeco weet dat elke vrouw uniek is. Elke vrouw heeft haar eigen stijl en voorkeuren om haar schoonheid te benadrukken. De cosmetica van Artdeco is een eerbetoon aan het feit dat elke vrouw uniek is. Dankzij de verscheidenheid van de producten van Artdeco kan je je eigen schoonheid precies zo onderstrepen als je zelf wilt.

Het brede kleurenscala, talrijke speciale producten en de mogelijkheid om een eigen kleurenscala samen te stellen geven een complexe, maar op maat gesneden cosmetica belevenis. Probeer de make-up van Artdeco, want die wordt spelenderwijs een alternatief voor de aller exclusiefste merken. Je zult zien dat kwaliteitsproducten niet altijd onbereikbaar hoeven te zijn.

Beoordeling Artdeco Eye Designer Applicator

Nieuwe recensie toevoegen

eenvoud van gebruik
cosmetische kwaliteit
tevredenheid met het resultaat
Door verzending stemt u in met de verwerking van de persoonsgegevens ten behoeve van het aanbieden en verwerken van marketingaanbiedingen van de vennootschap Notino Benelux BV. U hebt het recht om bezwaar. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.
Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!

Menu