Artdeco Double Finish

Crèmige Make-up Navulling

Artdeco Double Finish Crèmige Make-up  Navulling
Artdeco Double Finish Crèmige Make-up  Navulling
Artdeco Double Finish Crèmige Make-up  Navulling
Tint 10 Sheer Sand 9 gr
12,90

Code: ART3324 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
GLS
vrijdag 29-3-2019
Artdeco Double Finish
Tint 10 Sheer Sand 9 gr | 12,90

Beschrijving van de cosmetica Artdeco Double Finish

De make-up Artdeco Double Finish effent de tint van je huid en bedekt kleine onvolkomenheden.

Kenmerken:

  • uitstekend dekkend vermogen
  • langdurig effect
  • past zich aan de huidskleur aan
  • beschermt tegen zonlicht

Hoe te gebruiken:
Breng de make-up aan op alle basispunten van het gezicht, voorhoofd, de wangen en kin. Breng de make-up aan op je gezicht met zachte bewegingen. Wrijf gelijkmatig en grondig uit met je vingers, spons of borstel.

Kenmerken

Consistentie
crème foundation
Huidtype
voor alle huidtypes

Over het merk Artdeco

Artdeco werd opgericht in 1985 met het doel om cosmeticaproducten te maken uit liefde voor schoonheid. De intense belangstelling voor nieuwe trends en producten van de hoogste kwaliteit die toch voor alle vrouwen bereikbaar zijn, gaven Artdeco vrijwel onmiddellijk een plaats te midden van de Duitse cosmetische topmerken. Tegenwoordig is de cosmetica van Artdeco in meer dan 78 landen ter wereld populair.

Artdeco weet dat elke vrouw uniek is. Elke vrouw heeft haar eigen stijl en voorkeuren om haar schoonheid te benadrukken. De cosmetica van Artdeco is een eerbetoon aan het feit dat elke vrouw uniek is. Dankzij de verscheidenheid van de producten van Artdeco kan je je eigen schoonheid precies zo onderstrepen als je zelf wilt.

Het brede kleurenscala, talrijke speciale producten en de mogelijkheid om een eigen kleurenscala samen te stellen geven een complexe, maar op maat gesneden cosmetica belevenis. Probeer de make-up van Artdeco, want die wordt spelenderwijs een alternatief voor de aller exclusiefste merken. Je zult zien dat kwaliteitsproducten niet altijd onbereikbaar hoeven te zijn.