Artdeco Body Camouflage

Artdeco Body Camouflage
Artdeco Body Camouflage
Artdeco Body Camouflage
Tint 491.08 Natural Cashmere 50 ml
12,90

Code: ART3443 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 26-3-2019
Artdeco Body Camouflage
Tint 491.08 Natural Cashmere 50 ml | 12,90

Beschrijving van de cosmetica Artdeco Body Camouflage

De make-up Artdeco Body Camouflage effent de tint van je huid en bedekt kleine onvolkomenheden.

Kenmerken:

  • uitstekend dekkend vermogen
  • het product is waterbestendig
  • langdurig effect
  • past zich aan de huidskleur aan
  • laat de huid soepel en zacht achter
  • eenvoudige applicatie

Hoe te gebruiken:
Breng de make-up aan op je gezicht met zachte bewegingen. Wrijf gelijkmatig en grondig uit met je vingers, spons of borstel.

Kenmerken

Consistentie
crème foundation
Huidtype
voor alle huidtypes
Volgens de dekking
Volledig
Waterproof
waterproof

Over het merk Artdeco

Artdeco werd opgericht in 1985 met het doel om cosmeticaproducten te maken uit liefde voor schoonheid. De intense belangstelling voor nieuwe trends en producten van de hoogste kwaliteit die toch voor alle vrouwen bereikbaar zijn, gaven Artdeco vrijwel onmiddellijk een plaats te midden van de Duitse cosmetische topmerken. Tegenwoordig is de cosmetica van Artdeco in meer dan 78 landen ter wereld populair.

Artdeco weet dat elke vrouw uniek is. Elke vrouw heeft haar eigen stijl en voorkeuren om haar schoonheid te benadrukken. De cosmetica van Artdeco is een eerbetoon aan het feit dat elke vrouw uniek is. Dankzij de verscheidenheid van de producten van Artdeco kan je je eigen schoonheid precies zo onderstrepen als je zelf wilt.

Het brede kleurenscala, talrijke speciale producten en de mogelijkheid om een eigen kleurenscala samen te stellen geven een complexe, maar op maat gesneden cosmetica belevenis. Probeer de make-up van Artdeco, want die wordt spelenderwijs een alternatief voor de aller exclusiefste merken. Je zult zien dat kwaliteitsproducten niet altijd onbereikbaar hoeven te zijn.