Artdeco Cover & Correct

Compacte Transparante Poeder Navulling

Artdeco Cover & Correct Compacte Transparante Poeder  Navulling
Artdeco Cover & Correct Compacte Transparante Poeder  Navulling
Artdeco Cover & Correct Compacte Transparante Poeder  Navulling
4936 7 gr
14,90

Code: ART3453 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
zondag 22-7-2018

Beschrijving van de cosmetica Artdeco Cover & Correct

Het product voor de fixatie van de make-up Artdeco Cover & Correct Cover & Correct is een onmisbare hulp die ervoor zorgt dat je make-up zelfs na enkele uren nog steeds perfect is.

Kenmerken:

  • langdurige fixatie van de make-up
  • voorkomt het vervagen en verbleken van de make-up
  • zorgt voor een vlekkeloze uitstraling
  • laat de huid zacht achter
  • het product is waterbestendig

Hoe te gebruiken:
Breng een dunne laag aan met een poederkwastje op het hele gezicht en hals na het gebruik van de normale dagverzorging.

Over het merk Artdeco

Artdeco werd opgericht in 1985 met het doel om cosmeticaproducten te maken uit liefde voor schoonheid. De intense belangstelling voor nieuwe trends en producten van de hoogste kwaliteit die toch voor alle vrouwen bereikbaar zijn, gaven Artdeco vrijwel onmiddellijk een plaats te midden van de Duitse cosmetische topmerken. Tegenwoordig is de cosmetica van Artdeco in meer dan 78 landen ter wereld populair.

Artdeco weet dat elke vrouw uniek is. Elke vrouw heeft haar eigen stijl en voorkeuren om haar schoonheid te benadrukken. De cosmetica van Artdeco is een eerbetoon aan het feit dat elke vrouw uniek is. Dankzij de verscheidenheid van de producten van Artdeco kan je je eigen schoonheid precies zo onderstrepen als je zelf wilt.

Het brede kleurenscala, talrijke speciale producten en de mogelijkheid om een eigen kleurenscala samen te stellen geven een complexe, maar op maat gesneden cosmetica belevenis. Probeer de make-up van Artdeco, want die wordt spelenderwijs een alternatief voor de aller exclusiefste merken. Je zult zien dat kwaliteitsproducten niet altijd onbereikbaar hoeven te zijn.

Menu