Artdeco Brush

Kleine Blush Kwast

Artdeco Brush Kleine Blush Kwast
Artdeco Brush Kleine Blush Kwast
Artdeco Brush Kleine Blush Kwast
Kleine Blush Kwast
3,50

Code: ART2246 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 18-12-2018
Artdeco Brush
Kleine Blush Kwast | 3,50

Beschrijving van de cosmetica Artdeco Brush

Het penseel Artdeco Brush zorgt voor een perfecte make-up van je gezicht.

Kenmerken:

  • precieze en eenvoudige toepassing
  • voor het aanbrengen van poederachtige producten

Hoe te gebruiken:
Neem een kleine hoeveelheid make-up op het penseel en breng deze naar behoefte aan op je gezicht.

Over het merk Artdeco

Artdeco werd opgericht in 1985 met het doel om cosmeticaproducten te maken uit liefde voor schoonheid. De intense belangstelling voor nieuwe trends en producten van de hoogste kwaliteit die toch voor alle vrouwen bereikbaar zijn, gaven Artdeco vrijwel onmiddellijk een plaats te midden van de Duitse cosmetische topmerken. Tegenwoordig is de cosmetica van Artdeco in meer dan 78 landen ter wereld populair.

Artdeco weet dat elke vrouw uniek is. Elke vrouw heeft haar eigen stijl en voorkeuren om haar schoonheid te benadrukken. De cosmetica van Artdeco is een eerbetoon aan het feit dat elke vrouw uniek is. Dankzij de verscheidenheid van de producten van Artdeco kan je je eigen schoonheid precies zo onderstrepen als je zelf wilt.

Het brede kleurenscala, talrijke speciale producten en de mogelijkheid om een eigen kleurenscala samen te stellen geven een complexe, maar op maat gesneden cosmetica belevenis. Probeer de make-up van Artdeco, want die wordt spelenderwijs een alternatief voor de aller exclusiefste merken. Je zult zien dat kwaliteitsproducten niet altijd onbereikbaar hoeven te zijn.