Artdeco Asian Spa Skin Purity aroma Diffuser met navulling White Lotus & Rice Milk

 • Artdeco Asian Spa Skin Purity aroma Diffuser met navulling  White Lotus & Rice Milk
 • Artdeco Asian Spa Skin Purity aroma Diffuser met navulling  White Lotus & Rice Milk 1
 • Artdeco Asian Spa Skin Purity aroma Diffuser met navulling  White Lotus & Rice Milk 2
 • Artdeco Asian Spa Skin Purity aroma Diffuser met navulling  White Lotus & Rice Milk 3
 • Artdeco Asian Spa Skin Purity aroma Diffuser met navulling  White Lotus & Rice Milk 4
   meer

  Varianten Artdeco Asian Spa Skin Purity

  • Artdeco Asian Spa Skin Purity aroma Diffuser met navulling 100 ml White Lotus & Rice Milk aroma Diffuser met navulling 100 ml White Lotus & Rice Milk 

   Dit product is momenteel niet beschikbaar.

   Code: ART3666

  Omhoog

  Parfum beschrijving Artdeco Asian Spa Skin Purity

  Beoordeling

  Design

  Uithoudingsvermogen

  Intensiteit

  Algemene indruk

  Aroma Diffuser Artdeco Asian Spa Skin Purity biedt een aangename manier van parfumeren van je interieur. De geurverspreider bevat een vulling die geleidelijk in de lucht verdampt door middel van ingestoken stokjes, waardoor een heel knusse geur in de kamer ontstaat.

  Kenmerken:

  • frisse geur

  Hoe te gebruiken:

  Je kunt ook de intensiteit van de geur in je interieur verhogen door af en toe de geweekte stokken te draaien. Buiten bereik van kinderen houden. Als de inhoud van de diffuser in contact met de huid komt, was die dan onmiddellijk met overvloedig water en zeep. In het geval van contact met de ogen gedurende een aantal minuten met water spoelen.

  Omhoog

  Over merk Artdeco

  Artdeco werd opgericht in 1985 met het doel om cosmeticaproducten te maken uit liefde voor schoonheid. De intense belangstelling voor nieuwe trends en producten van de hoogste kwaliteit die toch voor alle vrouwen bereikbaar zijn, gaven Artdeco vrijwel onmiddellijk een plaats te midden van de Duitse cosmetische topmerken. Tegenwoordig is de cosmetica van Artdeco in meer dan 78 landen ter wereld populair.

  Artdeco weet dat elke vrouw uniek is. Elke vrouw heeft haar eigen stijl en voorkeuren om haar schoonheid te benadrukken. De cosmetica van Artdeco is een eerbetoon aan het feit dat elke vrouw uniek is. Dankzij de verscheidenheid van de producten van Artdeco kan je je eigen schoonheid precies zo onderstrepen als je zelf wilt.

  Het brede kleurenscala, talrijke speciale producten en de mogelijkheid om een eigen kleurenscala samen te stellen geven een complexe, maar op maat gesneden cosmetica belevenis. Probeer de make-up van Artdeco, want die wordt spelenderwijs een alternatief voor de aller exclusiefste merken. Je zult zien dat kwaliteitsproducten niet altijd onbereikbaar hoeven te zijn.

  Omhoog

  Beoordeling Artdeco Asian Spa Skin Purity

  Wat vind je van Artdeco Asian Spa Skin Purity ?

  * Verplichte velden


  Beoordeling *

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "


  Door verzending stemt u in met de verwerking van de persoonsgegevens ten behoeve van het aanbieden en verwerken van marketingaanbiedingen van de vennootschap Notino Benelux BV. U hebt het recht om bezwaar. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.​

  Menu