Artdeco Boosting Gel Moisturizer

Body Lotion voor Alle Huidtypen

Artdeco Boosting Gel Moisturizer Body Lotion voor Alle Huidtypen
Artdeco Boosting Gel Moisturizer Body Lotion voor Alle Huidtypen
Ginger & Goji Berry 200 ml
13,90

Code: ART3672 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 28-5-2019
Artdeco Boosting Gel Moisturizer
Ginger & Goji Berry 200 ml | 13,90

Beschrijving van de cosmetica Artdeco Boosting Gel Moisturizer

Het lichaamsgel Artdeco Boosting Gel Moisturizer verzorgt de huid van het hele lichaam, spant deze en zorgt tevens voor een comfortabel gevoel.

Kenmerken:

  • hydrateert en voedt diepgaand
  • absorbeert zich snel en droogt onmiddellijk

Kenmerken

Consistentie
gel
Huidtype
alle huidtypen

Over het merk Artdeco

Artdeco werd opgericht in 1985 met het doel om cosmeticaproducten te maken uit liefde voor schoonheid. De intense belangstelling voor nieuwe trends en producten van de hoogste kwaliteit die toch voor alle vrouwen bereikbaar zijn, gaven Artdeco vrijwel onmiddellijk een plaats te midden van de Duitse cosmetische topmerken. Tegenwoordig is de cosmetica van Artdeco in meer dan 78 landen ter wereld populair.

Artdeco weet dat elke vrouw uniek is. Elke vrouw heeft haar eigen stijl en voorkeuren om haar schoonheid te benadrukken. De cosmetica van Artdeco is een eerbetoon aan het feit dat elke vrouw uniek is. Dankzij de verscheidenheid van de producten van Artdeco kan je je eigen schoonheid precies zo onderstrepen als je zelf wilt.

Het brede kleurenscala, talrijke speciale producten en de mogelijkheid om een eigen kleurenscala samen te stellen geven een complexe, maar op maat gesneden cosmetica belevenis. Probeer de make-up van Artdeco, want die wordt spelenderwijs een alternatief voor de aller exclusiefste merken. Je zult zien dat kwaliteitsproducten niet altijd onbereikbaar hoeven te zijn.