Armani Sun di Gioia

Bodylotion voor Vrouwen 200 ml

Armani Sun di  Gioia Bodylotion  voor Vrouwen  200 ml
Armani Sun di  Gioia Bodylotion  voor Vrouwen  200 ml
Armani Sun di  Gioia Bodylotion  voor Vrouwen  200 ml
Uitverkoop
Bodylotion voor Vrouwen 200 ml
31,06

Code: GIO5063 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
GLS
donderdag 13-12-2018
Armani Sun di Gioia
Bodylotion voor Vrouwen 200 ml | 31,06

Beschrijving van het parfum Armani Sun di Gioia

De bodymilk Armani Sun di Gioia is een perfecte aanvulling op de geur van de gelijknamige reeks. De melk voedt effectief je huid en geeft hem de zo nodige hydratatie. Bij regelmatig gebruik zal je huid fluweelzacht en onweerstaanbaar soepel zijn.

Over het merk Armani

Armani symboliseert elegantie, die tijdloosheid combineert met de huidige trends.

Giorgio Armani wordt beschouwd als een van de succesvolste Italiaanse modeontwerpers aller tijden. Met zijn unieke stijl, waarin ongedwongenheid wordt gecombineerd met een vleugje excentriciteit, heeft hij de harten van miljoenen vrouwen over de hele wereld veroverd. Net als zijn modellen zijn ook de cosmetica en de parfums van Armani synoniem met kwaliteit, tijdloosheid en succes.

Vóór de oprichting van zijn eigen merk werkte Armani als freelance designer voor veel modehuizen. In de jaren '70 van de vorige eeuw stelde hij zijn eerste eigen collectie samen en niet lang daarna bracht hij een eigen lijn met cosmetica, make-up en parfums onder de naam Armani op de markt.

De mannengeur Armani Acqua di Gio en de damesgeur Armani Si zijn tijdloze klassieke parfums, die een onuitwisbare plaats in de geschiedenis hebben verworven en nog steeds op de hoogste treden van de populariteit figureren.

Of je nu de beproefde klassiekers of de moderne interpretatie kiest: het is nooit fout als je een geur van Armani kiest.

 

Beoordeling Armani Sun di Gioia

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!