Armani Sky di GioiaEau de Parfum voor Vrouwen

1×
Armani Sky di Gioia Eau de Parfum voor Vrouwen
Armani Sky di Gioia Eau de Parfum voor Vrouwen
50 ml
60,40

Code: GIO4609 | Op voorraad
1
GLS
vrijdag 29-5-2020
UPS Air Mail
morgen al donderdag 28-5-2020

Beschrijving van het parfum Armani Sky di Gioia
Samenstelling

Begin elke dag met een verse portie vreugde en hoop. De eau de parfum voor vrouwen Armani Sky di Gioia is even magisch als de zonsopgang, even sappig als rijp fruit en even onvergetelijk als een met liefde geschonken bloemenboeket. Gun jezelf elke dag een portie optimisme in de vorm van een zoetig bloemige geur.

  • bloemige fruitgeur met houtakkoorden
  • voor de lichtvoetige vrouw die verlangt naar ongewone belevenissen
  • geschikt voor dagelijks gebruik, zowel op vakantie als naar het werk

Samenstelling van de geur
De eau de parfum opent met de tedere geur van zoete lychee en peer. Daarna wordt je hart beroert door de bedwelmende noten van pioenroos en roos. In de basis van de geurcompositie wordt je reukorgaan gestreeld door de vibrerende akkoorden van cederhout, braambessen en witte musk.

Het verhaal van de geur
De eau de parfum Armani Sky di Gioia werd voorgesteld in de lente van 2017 en is een creatie van de hand van Marie Salamagne. Een uitspraak van Giorgio Armani zelf diende als inspiratie: ”Ik ben gefascineerd door de zonsopgang, door de voortdurend veranderende kleuren ervan en de oneindige contrasten van licht en schaduw.” De flacon belichaamt elementaire elegantie met verwijzing naar de zoektocht van de hedendaagse vrouw naar authenticiteit. Het design van de eau de parfum Armani Sky di Gioia wordt gekenmerkt door zuiverheid met zachte welvingen, die we ook in de natuur tegenkomen.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Peer , Lychee
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Roos , Roze Pioenroos
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Ceder , Witte Muskus , Bramen
Geursoort
fruitig, bloemig

Over het merk Armani

Armani symboliseert elegantie, die tijdloosheid combineert met de huidige trends.

Giorgio Armani wordt beschouwd als een van de succesvolste Italiaanse modeontwerpers aller tijden. Met zijn unieke stijl, waarin ongedwongenheid wordt gecombineerd met een vleugje excentriciteit, heeft hij de harten van miljoenen vrouwen over de hele wereld veroverd. Net als zijn modellen zijn ook de cosmetica en de parfums van Armani synoniem met kwaliteit, tijdloosheid en succes.

Vóór de oprichting van zijn eigen merk werkte Armani als freelance designer voor veel modehuizen. In de jaren '70 van de vorige eeuw stelde hij zijn eerste eigen collectie samen en niet lang daarna bracht hij een eigen lijn met cosmetica, make-up en parfums onder de naam Armani op de markt.

De mannengeur Armani Acqua di Gio en de damesgeur Armani Si zijn tijdloze klassieke parfums, die een onuitwisbare plaats in de geschiedenis hebben verworven en nog steeds op de hoogste treden van de populariteit figureren.

Of je nu de beproefde klassiekers of de moderne interpretatie kiest: het is nooit fout als je een geur van Armani kiest.

Review Armani Sky di Gioia