ArmaniSì Passione Intense Eau de Parfum voor Vrouwen

21×
Armani Sì Passione Intense Eau de Parfum voor Vrouwen
Armani Sì Passione Intense Eau de Parfum voor Vrouwen
Actie
Aanbevolen detailhandelsprijs
112,60

Je bespaart 17%
100 ml
92,60

Op voorraad | Code: GIO06604
1
PostNL
woensdag 1-12-2021
Afhaallocaties
woensdag 1-12-2021
UPS Air Mail
dinsdag 30-11-2021

De sfeer die de eau de parfum Armani Sì Passione Intense om je heen creëert, ken je goed genoeg. Hij vat namelijk precies de gevoelens die je ervaart wanneer je werkelijke passie beleeft.

  • bloemig-houtachtige geur die de bekoorlijkheid van elke vrouw accentueert
  • intenser vervolg op de cultgeur Armani Sì Passione
  • de rode flacon symboliseert passie die onthuld moet worden

Samenstelling van de geur
De charismatische geur van cassis, die de rode draad vormt doorheen alle Sì geuren, verblindt je van zodra je deze sensuele, intense geur ruikt. Na een tijdje treedt de sublieme geur van jasmijn op de voorgrond, de meest passionele van alle bloemen, zoals Giorgio Armani zelf beweerde. Warme vanille en zoetig houtachtige patchoeli verheffen de geur en zorgen dat hij lang blijft hangen.

Verhaal van de geur
De geur Armani Sì Passione Intense is voor elke vrouw die passie en charme in zich heeft. Al wie weg was van de iconische geur Armani Sì, wordt vast ook dol op de versie Intense, want de belangrijkste ingrediënten bleven bewaard. Hetzelfde geldt voor de flacon, waarvan het rode gelakte uiterlijk perfect past bij het verhaal van de geur. De opvallendere vurigheid van de inhoud wordt nog gesymboliseerd door een extra laag rode lak die naar de bodem toe intenser wordt.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Zwarte Aalbessen
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Patchuli , Vanille
Geursoort
bloemig, houtachtig

Armani symboliseert elegantie, die tijdloosheid combineert met de huidige trends.

Giorgio Armani wordt beschouwd als een van de succesvolste Italiaanse modeontwerpers aller tijden. Met zijn unieke stijl, waarin ongedwongenheid wordt gecombineerd met een vleugje excentriciteit, heeft hij de harten van miljoenen vrouwen over de hele wereld veroverd. Net als zijn modellen zijn ook de cosmetica en de parfums van Armani synoniem met kwaliteit, tijdloosheid en succes.

Vóór de oprichting van zijn eigen merk werkte Armani als freelance designer voor veel modehuizen. In de jaren '70 van de vorige eeuw stelde hij zijn eerste eigen collectie samen en niet lang daarna bracht hij een eigen lijn met cosmetica, make-up en parfums onder de naam Armani op de markt.

De mannengeur Armani Acqua di Gio en de damesgeur Armani Si zijn tijdloze klassieke parfums, die een onuitwisbare plaats in de geschiedenis hebben verworven en nog steeds op de hoogste treden van de populariteit figureren.

Of je nu de beproefde klassiekers of de moderne interpretatie kiest: het is nooit fout als je een geur van Armani kiest.