ArmaniEmporio He Eau de Toilette voor Mannen

Armani Emporio He Eau de Toilette voor Mannen
Armani Emporio He Eau de Toilette voor Mannen
50 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: GIO0144

Modetrends veranderen, maar elegantie en een verleidelijke geur garanderen succes bij de vrouwen in elke tijd. De eau de toilette voor mannen Armani Emporio He is geïnspireerd op de natuur en komt met een ongebruikelijke combinatie van ingrediënten die mannelijkheid en charme bevorderen. Deze volmaakte vermenging van het beproefde klassieke met de moderne tijd is perfect voor elke gentleman.

  • citrus-houtachtige geur vol energie
  • voor de moderne man die tradities eert
  • benadrukt prachtig het natuurlijke charisma

Samenstelling van de geur
Als eerste klinken de noten van een fruitcocktail met groene appel, ananas en citrusvruchten, gekruid met kardemom en scharlei. Daarna gaan bloemtonen overheersen, met op kop de geur van roos, zoetige iris, geheimzinnige jasmijn en bedwelmende cyclaam. Deze bloemige harmonie wordt heerlijk begeleid door akkoorden van nootmuskaat. Verleidelijkheid krijgt de compositie van warme amber, ceder, muskus en sandelhout, die perfect uitkomen tegen de aardsheid van korstmos en zoetige tonkaboon.

Verhaal van de geur
Al vanaf de lancering in 1998 is de mannengeur Armani Emporio He een veelgevraagd accessoire voor mannen met een uitgelezen stijl wereldwijd. En dankzij de uiterst verleidelijke uitstraling is hij niet minder geliefd bij vrouwen. De eenvoudige, zwarte flacon is heel modern en tijdloos – net als de eau de toilette zelf.

Deze geur gaat momenteel over op een nieuwe, meer ecologische verpakking met minder plastic. Helaas hebben wij er geen controle over wie welk ontwerp ontvangt. Wat we wel kunnen garanderen, is dat het plezier dat de geur je brengt, onveranderd blijft. Beide versies van verpakking zijn te zien op de foto’s.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Geursoort
citrus, houtachtig

Armani symboliseert elegantie, die tijdloosheid combineert met de huidige trends.

Giorgio Armani wordt beschouwd als een van de succesvolste Italiaanse modeontwerpers aller tijden. Met zijn unieke stijl, waarin ongedwongenheid wordt gecombineerd met een vleugje excentriciteit, heeft hij de harten van miljoenen vrouwen over de hele wereld veroverd. Net als zijn modellen zijn ook de cosmetica en de parfums van Armani synoniem met kwaliteit, tijdloosheid en succes.

Vóór de oprichting van zijn eigen merk werkte Armani als freelance designer voor veel modehuizen. In de jaren '70 van de vorige eeuw stelde hij zijn eerste eigen collectie samen en niet lang daarna bracht hij een eigen lijn met cosmetica, make-up en parfums onder de naam Armani op de markt.

De mannengeur Armani Acqua di Gio en de damesgeur Armani Si zijn tijdloze klassieke parfums, die een onuitwisbare plaats in de geschiedenis hebben verworven en nog steeds op de hoogste treden van de populariteit figureren.

Of je nu de beproefde klassiekers of de moderne interpretatie kiest: het is nooit fout als je een geur van Armani kiest.