Armani Emporio Because It's You

Gift Set II.

Armani Emporio Because It's You Gift Set  II.
Armani Emporio Because It's You Gift Set  II.
Armani Emporio Because It's You Gift Set  II.
Gratis verzending
Nieuw
Eau De Parfum 50 ml + Douchegel 75 ml + Body Lotion 75 ml
64,90

Code: GIO06059 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
vrijdag 23-11-2018
Armani Emporio Because It's You
Eau De Parfum 50 ml + Douchegel 75 ml + Body Lotion 75 ml | 64,90

Samenstelling

Geursoort
bloemig, fruitig

Over het merk Armani

Armani symboliseert elegantie, die tijdloosheid combineert met de huidige trends.

Giorgio Armani wordt beschouwd als een van de succesvolste Italiaanse modeontwerpers aller tijden. Met zijn unieke stijl, waarin ongedwongenheid wordt gecombineerd met een vleugje excentriciteit, heeft hij de harten van miljoenen vrouwen over de hele wereld veroverd. Net als zijn modellen zijn ook de cosmetica en de parfums van Armani synoniem met kwaliteit, tijdloosheid en succes.

Vóór de oprichting van zijn eigen merk werkte Armani als freelance designer voor veel modehuizen. In de jaren '70 van de vorige eeuw stelde hij zijn eerste eigen collectie samen en niet lang daarna bracht hij een eigen lijn met cosmetica, make-up en parfums onder de naam Armani op de markt.

De mannengeur Armani Acqua di Gio en de damesgeur Armani Si zijn tijdloze klassieke parfums, die een onuitwisbare plaats in de geschiedenis hebben verworven en nog steeds op de hoogste treden van de populariteit figureren.

Of je nu de beproefde klassiekers of de moderne interpretatie kiest: het is nooit fout als je een geur van Armani kiest.