Armani Air di Gioia Eau de Parfum voor Vrouwen

Armani Air di Gioia Eau de Parfum voor Vrouwen
Armani Air di Gioia Eau de Parfum voor Vrouwen
100 ml

Code: GIO3473 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving Armani Air di Gioia
Samenstelling

Lucht is licht en vol van energie. Net als de eau de parfum voor vrouwen Giorgio Armani Air di Gioia, waarvoor dit ongebreidelde natuurelement als voorbeeld diende. Een chypregeur vol bloemen voor vrouwen die verlangen naar harmonie en een verheven gevoel.

  • geïnspireerd op het dynamische natuurelement lucht
  • voor de vrouw die verlangt naar vrijheid en ongeremdheid
  • een geur die fris is als een lentebries in je haar

Samenstelling van de geur
De geurcompositie opent met een fris mandarijn-sinaasappelaroma, aangevuld met de bloemig-zoete citrusgeur van neroli en mariene akkoorden van zout. Het bloemige hart behoort toe aan bedwelmende pioenroos, zoetig exotische ylang-ylang en delicieuze oranjebloesem. De chypre basisnoten bestaan uit aards mos en fluwelen kasjmierhout, exotische patchoeli en cipres. In Air di Gioia worden frisse citrusvruchten volmaakt verenigd met verheven bloemaroma´s. Dit alles aangevuld met de aardse geur van mos en houtsoorten maakt van jou heerser over elke situatie.

Verhaal van de geur
De eau de parfum voor vrouwen Air di Gioia werd in 2010 voorgesteld door Giorgio Armani als een nieuw stuk in de collectie geïnspireerd op natuurelementen – water, vuur en lucht. Onafhankelijkheid, zelfvertrouwen en levensvreugde – dat is wat afstraalt van elke vrouw die de eau de parfum Air di Gioia met trots draagt.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Neroli , Zout , Mandarijn-Sinaasappel Aroma
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Pioenroos , Ylang-Ylang , Sinaasappelbloesem
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Mos, Cipres , Kasjmier Hout , Patchuli
Geursoort
bloemig, cypre

Over het merk Armani

Armani symboliseert elegantie, die tijdloosheid combineert met de huidige trends.

Giorgio Armani wordt beschouwd als een van de succesvolste Italiaanse modeontwerpers aller tijden. Met zijn unieke stijl, waarin ongedwongenheid wordt gecombineerd met een vleugje excentriciteit, heeft hij de harten van miljoenen vrouwen over de hele wereld veroverd. Net als zijn modellen zijn ook de cosmetica en de parfums van Armani synoniem met kwaliteit, tijdloosheid en succes.

Vóór de oprichting van zijn eigen merk werkte Armani als freelance designer voor veel modehuizen. In de jaren '70 van de vorige eeuw stelde hij zijn eerste eigen collectie samen en niet lang daarna bracht hij een eigen lijn met cosmetica, make-up en parfums onder de naam Armani op de markt.

De mannengeur Armani Acqua di Gio en de damesgeur Armani Si zijn tijdloze klassieke parfums, die een onuitwisbare plaats in de geschiedenis hebben verworven en nog steeds op de hoogste treden van de populariteit figureren.

Of je nu de beproefde klassiekers of de moderne interpretatie kiest: het is nooit fout als je een geur van Armani kiest.

Review Armani Air di Gioia