Armani Acqua di Gioia Eau de Parfum voor Vrouwen

2×
Armani Acqua di Gioia Eau de Parfum voor Vrouwen
Armani Acqua di Gioia Eau de Parfum voor Vrouwen
100 ml
67,50

Code: GIO0033 | Op voorraad
1
Je product laten graveren met een korte inscriptie en ontvang zo een uniek cadeau
PostNL
maandag 17-5-2021
Persoonlijk ophalen
zaterdag 15-5-2021
UPS Air Mail
vrijdag 14-5-2021

Beschrijving Armani Acqua di Gioia
Samenstelling

Als water het element is waartoe je je automatisch voelt aangetrokken, dan is de eau de parfum voor vrouwen Armani Acqua di Gioia vast iets voor jou. Zodra je hem ruikt, word je gestreeld door tonen van jasmijn en word je meteen weggevoerd naar het temperamentvolle Middellandse Zeegebied, waar de mensen weten hoe je met volle teugen van het leven geniet. Beleef ook jij elke dag maximaal met een geur die symbool staat voor vreugde, harmonie en authenticiteit.

  • frisse, aquatische geur
  • voor de optimistische vrouw met een vrije geest
  • ideaal voor dagelijks gebruik

Samenstelling van de geur:
Het eerste dat je ruikt zijn sappige citrusvruchten. De kracht ervan wordt meteen gecompenseerd door de zachte tonen van witte jasmijnbloesem, die je meevoert op een oneindige golf van frisheid. De zachtheid wordt aangevuld door een combinatie van aardse ceder en ongebruikelijke bruine suiker.

Verhaal van de geur:
De ervaring van de geur Armani Acqua di Gioia wordt nog aangevuld door het flesje dat een eerbetoon is aan authentieke vrouwelijkheid en de pure natuur. De doorzichtige flacon met elegante vormen is versierd met een rond, smaragdgroen dopje van zuiver ontwerp. De geur werd gecreëerd voor alle vrouwen die ernaar verlangen om te leven in harmonie met het omringende landschap.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Citroenbloesem
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Jasmijn
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Ceder , Labdanum
Geursoort
bloemig, water noten

Wij schreven over Armani Acqua di Gioia
Artikelen

Over het merk Armani

Armani symboliseert elegantie, die tijdloosheid combineert met de huidige trends.

Giorgio Armani wordt beschouwd als een van de succesvolste Italiaanse modeontwerpers aller tijden. Met zijn unieke stijl, waarin ongedwongenheid wordt gecombineerd met een vleugje excentriciteit, heeft hij de harten van miljoenen vrouwen over de hele wereld veroverd. Net als zijn modellen zijn ook de cosmetica en de parfums van Armani synoniem met kwaliteit, tijdloosheid en succes.

Vóór de oprichting van zijn eigen merk werkte Armani als freelance designer voor veel modehuizen. In de jaren '70 van de vorige eeuw stelde hij zijn eerste eigen collectie samen en niet lang daarna bracht hij een eigen lijn met cosmetica, make-up en parfums onder de naam Armani op de markt.

De mannengeur Armani Acqua di Gio en de damesgeur Armani Si zijn tijdloze klassieke parfums, die een onuitwisbare plaats in de geschiedenis hebben verworven en nog steeds op de hoogste treden van de populariteit figureren.

Of je nu de beproefde klassiekers of de moderne interpretatie kiest: het is nooit fout als je een geur van Armani kiest.

Review Armani Acqua di Gioia2