Armani Acqua di Giò Pour Homme

Scheerlotion voor Mannen 150 ml

Armani Acqua di Giò Pour Homme Scheerlotion  voor Mannen 150 ml
Armani Acqua di Giò Pour Homme Scheerlotion  voor Mannen 150 ml
Scheerlotion voor Mannen 150 ml

Code: GIO5647 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Armani Acqua di Giò Pour Homme
Scheerlotion voor Mannen 150 ml

Beschrijving van het parfum Armani Acqua di Giò Pour Homme

De scheercrème voor mannen Armani Acqua di Gio Pour Homme vormt een perfecte aanvulling op de geur van dezelfde reeks. Hij zal de huid mooi verzachten en maakt op deze wijze een heel precieze scheerbeurt mogelijk. Dankzij de aangename geur zal het preparaat van je dagelijkse ritueel een onvergetelijke ervaring maken.

Over het merk Armani

Armani symboliseert elegantie, die tijdloosheid combineert met de huidige trends.

Giorgio Armani wordt beschouwd als een van de succesvolste Italiaanse modeontwerpers aller tijden. Met zijn unieke stijl, waarin ongedwongenheid wordt gecombineerd met een vleugje excentriciteit, heeft hij de harten van miljoenen vrouwen over de hele wereld veroverd. Net als zijn modellen zijn ook de cosmetica en de parfums van Armani synoniem met kwaliteit, tijdloosheid en succes.

Vóór de oprichting van zijn eigen merk werkte Armani als freelance designer voor veel modehuizen. In de jaren '70 van de vorige eeuw stelde hij zijn eerste eigen collectie samen en niet lang daarna bracht hij een eigen lijn met cosmetica, make-up en parfums onder de naam Armani op de markt.

De mannengeur Armani Acqua di Gio en de damesgeur Armani Si zijn tijdloze klassieke parfums, die een onuitwisbare plaats in de geschiedenis hebben verworven en nog steeds op de hoogste treden van de populariteit figureren.

Of je nu de beproefde klassiekers of de moderne interpretatie kiest: het is nooit fout als je een geur van Armani kiest.

Beoordeling Armani Acqua di Giò Pour Homme

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!