Armani Acqua di Giò Eau de Toilette voor Vrouwen

Armani Acqua di Giò Eau de Toilette voor Vrouwen
Armani Acqua di Giò Eau de Toilette voor Vrouwen
100 ml
70,50

Code: GIO0022 | Op voorraad
1
Je product laten graveren met een korte inscriptie en ontvang zo een uniek cadeau
PostNL
vrijdag 14-5-2021
Persoonlijk ophalen
vrijdag 14-5-2021
UPS Air Mail
vrijdag 14-5-2021

Beschrijving Armani Acqua di Giò
Samenstelling

Lange zomerdagen aan de zee, warme zonnestralen op je huid en een verfrissende zeebries in je haar. Dat is wat de eau de toilette voor vrouwen Giorgio Armani Acqua di Giò, die geïnspireerd is op het Siciliaanse eiland Pantelleria, in zich draagt. Deze harmonieuze geur brengt je een stukje zomerse ontspanning als van een vakantie aan de zee.

  • zomergeur die verwijst naar het Mediterrane temperament
  • heel hartverheffend en opwekkend
  • voor de vrouw die houdt van natuurlijkheid en romantiek

Samenstelling van de geur
Eerst wordt je verwelkomd op de frisse citrusakkoorden van Calabrische bergamot en groene mandarijn samen met de essence van neroli. Het delicate hart bevat aquatische noten, tedere jasmijn en zoete kaki. Ook rozemarijn ontbreekt niet, zodat de Siciliaanse harmonie compleet is. In het slot word je bekoord door houtachtige en muskusachtige essences, waarbij de hoofdrol gespeeld wordt door ceder, muskus en sandelhout. Harsachtige akkoorden komen van styrax en een stukje exotische patchoeli.

Verhaal van de geur
Giorgio Armani liet zich tijdens zijn vakantie op het Siciliaanse eiland Pantelleria inspireren door het natuurlijke schoon en creëerde de eau de toilette voor vrouwen Acqua di Giò, die in 1995 op de markt gebracht werd. Telkens als je hem ruikt, word je herinnerd aan een zandstrand, een warm zonnetje en verfrissende zeebries. De geur benadrukt bovendien je natuurlijke, vrouwelijke schoonheid.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Calabrian Bergamot, Neroli , Green Tangerine
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Water noten , Kaki , Jasmijn , Calone , Rozemarijn
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Muskus , Ceder , Sandelhout , Storaxboom , Patchuli
Geursoort
fruitig, bloemig

Over het merk Armani

Armani symboliseert elegantie, die tijdloosheid combineert met de huidige trends.

Giorgio Armani wordt beschouwd als een van de succesvolste Italiaanse modeontwerpers aller tijden. Met zijn unieke stijl, waarin ongedwongenheid wordt gecombineerd met een vleugje excentriciteit, heeft hij de harten van miljoenen vrouwen over de hele wereld veroverd. Net als zijn modellen zijn ook de cosmetica en de parfums van Armani synoniem met kwaliteit, tijdloosheid en succes.

Vóór de oprichting van zijn eigen merk werkte Armani als freelance designer voor veel modehuizen. In de jaren '70 van de vorige eeuw stelde hij zijn eerste eigen collectie samen en niet lang daarna bracht hij een eigen lijn met cosmetica, make-up en parfums onder de naam Armani op de markt.

De mannengeur Armani Acqua di Gio en de damesgeur Armani Si zijn tijdloze klassieke parfums, die een onuitwisbare plaats in de geschiedenis hebben verworven en nog steeds op de hoogste treden van de populariteit figureren.

Of je nu de beproefde klassiekers of de moderne interpretatie kiest: het is nooit fout als je een geur van Armani kiest.

Review Armani Acqua di Giò