Antonio BanderasThe Secret Eau de Toilette voor Mannen

Antonio Banderas The Secret Eau de Toilette voor Mannen
Antonio Banderas The Secret Eau de Toilette voor Mannen
Gratis verzending
Aanbevolen detailhandelsprijs
23,00

Je bespaart 35%
100 ml
14,79

Op voorraad | Code: ANB0019
1
PostNL
donderdag 9-12-2021
Afhaallocaties
donderdag 9-12-2021
UPS Air Mail
morgen al dinsdag 7-12-2021

Houd het geheim van het succes van een buitengewone verleider helemaal voor jezelf. Antonio Banderas The Secret eau de toilette voor mannen houdt het opgesloten onder het ondoordringbare slot van een luxueuze designfles. De mysterieuze en magnetische geur zal gemakkelijk elke vrouw die je begeert aantrekken met warme kruidige noten die het lichaam en de zintuigen beroeren.

  • kruidige oosterse geur
  • de fles met het afgebeelde slot roept de verborgen geheimen van verleiding op
  • heerlijke geur voor koude herfst- en winteravonden

Samenstelling van de geur
In het begin word je bedwelmd door aromatische citrusvruchten onder aanvoering van bergamot en grapefruit, aangevuld met frisse munt. De aanvankelijke frisheid maakt plaats een kruidige likeur met een zweem van kaneel, kardemom en hete peper. Maar het meest blijvende genot komt van de basis van de eau de toilette, die gedomineerd wordt door het houtachtige aroma van de tonkaboon, kenmerkende noten van muskus en leer met een vleugje zoete vanille.

Verhaal van de geur
Antonio Banderas The Secret is een juweeltje, gecreëerd door het parfumeurduo Christophe Raynaud en Elisabeth Vidal. Samen introduceerden ze in 2010 een geur die vooral elegante, ambitieuze en onstuimige mannen aanspreekt die succes willen hebben bij vrouwen. De fles met het slot voorspelt echter dat het geheim van hun succes in verleiding nooit onthuld zal worden.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Kaneel , Munt
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Appel , Peper
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Tonkaboon , Leer, Muskus , Hout
Geursoort
oriëntaalse, specerijen

Aantrekkelijk, charismatisch en onweerstaanbaar authentiek. Antonio Banderas nodigt je uit in de wereld van parfums. De acteur die met zijn passie niet alleen Hollywood, maar ook de harten van mensen over de hele wereld heeft gewonnen, zal je nu betoveren met zijn uitzonderlijke geuren.

Volgens Antonio Banderas moet een parfum niet alleen je persoonlijkheid weerspiegelen maar ook verschillende emoties en gevoelens oproepen. Elk parfum van Antonio Banderas maakt je zintuigen wakker en opent de denkbeeldige deur zodat je het onbekende kunt ontdekken. Dankzij deze geuren kun je de atmosfeer van je thuis of de zachte zeebries herleven of in een zondige verleider veranderen. De keuze is aan jou - welke geur trekt je op dit moment het meest aan?

Het merk Antonio Banderas heeft in haar assortiment al enkele tientallen heren- en damesgeuren. Hoewel ze allemaal verschillend zijn, hebben ze één ding gemeen - ze zijn allemaal charmant verleidelijk. Laat je verwennen met geuren aangevuld met tonen van verfrissende citrusvruchten, aromatische kruiden, maar ook sappig fruit of zachte bloemen. In het parfum voor mannen Antonio Banderas The Secret of in Blue Seduction voor vrouwen zijn bijvoorbeeld vol verfijnde composities.