Antonio Banderas Her Secret Gameeau de toilette voor Vrouwen

Antonio Banderas Her Secret Game eau de toilette voor Vrouwen
Antonio Banderas Her Secret Game eau de toilette voor Vrouwen
80 ml

Code: ANB0262 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving van het parfum Antonio Banderas Her Secret Game
Samenstelling

  • bloemige geur
  • voor de sensuele vrouw
  • voor dagelijks gebruik, maar ook bij speciale gelegenheden

Samenstelling

Geursoort
fruitig, bloemig

Over het merk Antonio Banderas

Aantrekkelijk, charismatisch en onweerstaanbaar authentiek. Antonio Banderas nodigt je uit in de wereld van parfums. De acteur die met zijn passie niet alleen Hollywood, maar ook de harten van mensen over de hele wereld heeft gewonnen, zal je nu betoveren met zijn uitzonderlijke geuren.

Volgens Antonio Banderas moet een parfum niet alleen je persoonlijkheid weerspiegelen maar ook verschillende emoties en gevoelens oproepen. Elk parfum van Antonio Banderas maakt je zintuigen wakker en opent de denkbeeldige deur zodat je het onbekende kunt ontdekken. Dankzij deze geuren kun je de atmosfeer van je thuis of de zachte zeebries herleven of in een zondige verleider veranderen. De keuze is aan jou - welke geur trekt je op dit moment het meest aan?

Het merk Antonio Banderas heeft in haar assortiment al enkele tientallen heren- en damesgeuren. Hoewel ze allemaal verschillend zijn, hebben ze één ding gemeen - ze zijn allemaal charmant verleidelijk. Laat je verwennen met geuren aangevuld met tonen van verfrissende citrusvruchten, aromatische kruiden, maar ook sappig fruit of zachte bloemen. In het parfum voor mannen Antonio Banderas The Secret of in Blue Seduction voor vrouwen zijn bijvoorbeeld vol verfijnde composities.

Review Antonio Banderas Her Secret Game