Amouage Sunshine

Eau de Parfum voor Vrouwen 100 ml

1×
Amouage Sunshine Eau de Parfum voor Vrouwen  100 ml
Amouage Sunshine Eau de Parfum voor Vrouwen  100 ml
Gratis verzending
340,00

Je bespaart 41%
100 ml
199,00

Code: AMU3470 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
donderdag 27-6-2019
UPS Air Mail
morgen al woensdag 26-6-2019
Amouage Sunshine
100 ml | 199,00

Beschrijving van het parfum Amouage Sunshine

Amouage Sunshine Eau de Parfum is een zeer sensuele en verslavende geur waar zowel jij als de mensen om je heen verliefd op zullen worden!

  • oriëntaalse geur
  • bloemige geur
  • voor de sensuele vrouw
  • voor de gehele dag

Samenstelling

Topnoten
Absint , Amandelen , Zwarte Aalbessen
Hartnoten
Jasmijn , Magnolia , Schijnhulst, Vanille
Basisnoten
Jenever , Papyrus, Patchuli , Witte Tabak
Geursoort
bloemig, oriëntaalse

Over het merk Amouage

De luxueuze geuren van Amouage zijn uniek en elegant. Het onafhankelijke merk van deze luxueuze nicheparfums is nu gevestigd in Londen, maar de wortels liggen in het Midden-Oosten.

Amouage is geïnspireerd op het rijke en gevarieerde erfgoed van de plaats van herkomst – het Sultanaat van Oman. Het merk is in 1983 gesticht door Zijne Hoogheid Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid, lid van de Omaanse koninklijke familie, op basis van zijn beslissing om de roem van de Arabische geuren te doen herleven. De filosofie achter het merk is om parfums met een werkelijk artistieke waarde te creëren. Amouage selecteert uitsluitend exotische ingrediënten van de beste kwaliteit, waaronder zilveren wierook uit Oman, de unieke Omaanse roos en mirre.

De nicheparfums van Amouage zijn gecomponeerd in het Zuid-Franse Grasse, dat wordt beschouwd als de wereldhoofdstad van de parfums en wat de garantie is voor toepassing van de hoogste standaarden. Vervolgens gaan de geuren naar de productie in Oman, waar ongeveer twee maanden lang de maceratie van ingrediënten plaatsvindt. Uiteindelijk ondergaan alle parfums van Amouage een uiterst strenge kwaliteitscontrole en worden vrijwel uitsluitend met de hand verpakt.

Beoordeling Amouage Sunshine

Nieuwe recensie toevoegen

1.0
1 beoordeling
1
flaconontwerp
uithoudingsvermogen van de geur
intensiteit
algemene indruk