Amouage Reflection Gift SetI. voor Mannen

Amouage Reflection Gift Set  I. voor Mannen
Amouage Reflection Gift Set  I. voor Mannen
Gift Set I. voor Mannen

Code: AMU04768 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Eau de Parfum 100 ml + Douchegel 300 ml

Beschrijving Amouage Reflection
Samenstelling

Versterk de intensiteit van je favoriete geur. De parfumset voor mannen Amouage Reflection bevat behalve de geur zelf ook verzorgende producten die ervoor zorgen dat je dagelijkse badkamerritueel perfect harmonieert.

Kenmerken:

  • de set bevat een geur en cosmetische accessoires uit dezelfde collectie
  • de geparfumeerde schoonheidsproducten verlengen de duurzaamheid van de geur
  • geur geschikt voor dagelijks gebruik
  • cadeautip die gegarandeerd plezier doet

Inhoud van de set:

  • Eau de Parfum 100 ml
  • Douchegel 300 ml

Samenstelling

Geursoort
bloemig, houtachtig
Set variant
Gift Set

Over het merk Amouage

De luxueuze geuren van Amouage zijn uniek en elegant. Het onafhankelijke merk van deze luxueuze nicheparfums is nu gevestigd in Londen, maar de wortels liggen in het Midden-Oosten.

Amouage is geïnspireerd op het rijke en gevarieerde erfgoed van de plaats van herkomst – het Sultanaat van Oman. Het merk is in 1983 gesticht door Zijne Hoogheid Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid, lid van de Omaanse koninklijke familie, op basis van zijn beslissing om de roem van de Arabische geuren te doen herleven. De filosofie achter het merk is om parfums met een werkelijk artistieke waarde te creëren. Amouage selecteert uitsluitend exotische ingrediënten van de beste kwaliteit, waaronder zilveren wierook uit Oman, de unieke Omaanse roos en mirre.

De nicheparfums van Amouage zijn gecomponeerd in het Zuid-Franse Grasse, dat wordt beschouwd als de wereldhoofdstad van de parfums en wat de garantie is voor toepassing van de hoogste standaarden. Vervolgens gaan de geuren naar de productie in Oman, waar ongeveer twee maanden lang de maceratie van ingrediënten plaatsvindt. Uiteindelijk ondergaan alle parfums van Amouage een uiterst strenge kwaliteitscontrole en worden vrijwel uitsluitend met de hand verpakt.

Review Amouage Reflection