Amouage Opus IV

Eau de Parfum Unisex 100 ml

Amouage Opus IV Eau de Parfum Unisex 100 ml
Amouage Opus IV Eau de Parfum Unisex 100 ml
100 ml

Code: AMU0170 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving van het parfum Amouage Opus IV

  • aromatische geur
  • voor de moderne, zelfverzekerde vrouw
  • voor de moderne avonturier
  • vooral geschikt voor als het koud is

Samenstelling

Topnoten
Citroen , Koriander Olie, Mandarijn
Hartnoten
Elemie Olie , Kardemom, Komijn , Roos , Rozenbottel , Viooltjesblad
Basisnoten
Labdanum
Geursoort
aromatisch, specerijen

Over het merk Amouage

De luxueuze geuren van Amouage zijn uniek en elegant. Het onafhankelijke merk van deze luxueuze nicheparfums is nu gevestigd in Londen, maar de wortels liggen in het Midden-Oosten.

Amouage is geïnspireerd op het rijke en gevarieerde erfgoed van de plaats van herkomst – het Sultanaat van Oman. Het merk is in 1983 gesticht door Zijne Hoogheid Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid, lid van de Omaanse koninklijke familie, op basis van zijn beslissing om de roem van de Arabische geuren te doen herleven. De filosofie achter het merk is om parfums met een werkelijk artistieke waarde te creëren. Amouage selecteert uitsluitend exotische ingrediënten van de beste kwaliteit, waaronder zilveren wierook uit Oman, de unieke Omaanse roos en mirre.

De nicheparfums van Amouage zijn gecomponeerd in het Zuid-Franse Grasse, dat wordt beschouwd als de wereldhoofdstad van de parfums en wat de garantie is voor toepassing van de hoogste standaarden. Vervolgens gaan de geuren naar de productie in Oman, waar ongeveer twee maanden lang de maceratie van ingrediënten plaatsvindt. Uiteindelijk ondergaan alle parfums van Amouage een uiterst strenge kwaliteitscontrole en worden vrijwel uitsluitend met de hand verpakt.

Beoordeling Amouage Opus IV

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!