Amouage Miniatures Bottles Collection Women

Gift Set VIII.

Amouage Miniatures Bottles Collection Women Gift Set  VIII.
Amouage Miniatures Bottles Collection Women Gift Set  VIII.
Gift Set VIII.
186,00

Code: AMU4276 | Meer dan 20 st. in voorraad

Eau de Parfum 6 x 7,5 ml

Lyric, Epic, Memoir, Honour, Interlude, Reflection

1
PostNL
woensdag 28-8-2019
UPS Air Mail
woensdag 28-8-2019
Amouage Miniatures Bottles Collection Women
Gift Set VIII. | 186,00

Samenstelling

Set variant
Gift Set

Over het merk Amouage

De luxueuze geuren van Amouage zijn uniek en elegant. Het onafhankelijke merk van deze luxueuze nicheparfums is nu gevestigd in Londen, maar de wortels liggen in het Midden-Oosten.

Amouage is geïnspireerd op het rijke en gevarieerde erfgoed van de plaats van herkomst – het Sultanaat van Oman. Het merk is in 1983 gesticht door Zijne Hoogheid Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid, lid van de Omaanse koninklijke familie, op basis van zijn beslissing om de roem van de Arabische geuren te doen herleven. De filosofie achter het merk is om parfums met een werkelijk artistieke waarde te creëren. Amouage selecteert uitsluitend exotische ingrediënten van de beste kwaliteit, waaronder zilveren wierook uit Oman, de unieke Omaanse roos en mirre.

De nicheparfums van Amouage zijn gecomponeerd in het Zuid-Franse Grasse, dat wordt beschouwd als de wereldhoofdstad van de parfums en wat de garantie is voor toepassing van de hoogste standaarden. Vervolgens gaan de geuren naar de productie in Oman, waar ongeveer twee maanden lang de maceratie van ingrediënten plaatsvindt. Uiteindelijk ondergaan alle parfums van Amouage een uiterst strenge kwaliteitscontrole en worden vrijwel uitsluitend met de hand verpakt.

Review Amouage Miniatures Bottles Collection Women

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!