AmouageMiniatures Bottles Collection Men Gift SetII. voor Mannen

Amouage Miniatures Bottles Collection Men Gift Set  II. voor Mannen
Amouage Miniatures Bottles Collection Men Gift Set  II. voor Mannen
Gift Set II. voor Mannen

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: AMU3648

Gold, Dia, Ciel, Reflection, Jubilation 25, Beloved

Cadeautje voor jou
Op dit merk krijg je nu 25% korting. Gebruik in je winkelmandje de code am25. De korting geldt niet op producten in de aanbieding of uitverkoop.

Kan je maar niet beslissen welke geur het best bij jou past? De parfumset voor mannen Amouage Miniatures Bottles Collection Men bevat miniatuurtjes van verschillende geuren waardoor je elke dag anders kan ruiken. Welke ga je als eerste gebruiken?

Kenmerken:

  • bevat miniversies van de producten
  • geur geschikt voor dagelijks gebruik
  • heel geschikt als cadeau

Inhoud van de set:

  • Eau de Parfum 6 x 7,5 ml

Samenstelling

Geursoort
overige
Set variant
Gift Set

De luxueuze geuren van Amouage zijn uniek en elegant. Het onafhankelijke merk van deze luxueuze nicheparfums is nu gevestigd in Londen, maar de wortels liggen in het Midden-Oosten.

Amouage is geïnspireerd op het rijke en gevarieerde erfgoed van de plaats van herkomst – het Sultanaat van Oman. Het merk is in 1983 gesticht door Zijne Hoogheid Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid, lid van de Omaanse koninklijke familie, op basis van zijn beslissing om de roem van de Arabische geuren te doen herleven. De filosofie achter het merk is om parfums met een werkelijk artistieke waarde te creëren. Amouage selecteert uitsluitend exotische ingrediënten van de beste kwaliteit, waaronder zilveren wierook uit Oman, de unieke Omaanse roos en mirre.

De nicheparfums van Amouage zijn gecomponeerd in het Zuid-Franse Grasse, dat wordt beschouwd als de wereldhoofdstad van de parfums en wat de garantie is voor toepassing van de hoogste standaarden. Vervolgens gaan de geuren naar de productie in Oman, waar ongeveer twee maanden lang de maceratie van ingrediënten plaatsvindt. Uiteindelijk ondergaan alle parfums van Amouage een uiterst strenge kwaliteitscontrole en worden vrijwel uitsluitend met de hand verpakt.