Amouage Jubilation 25 Woman

Geparfumeerde zeep voor Vrouwen 150 gr

Amouage Jubilation 25 Woman Geparfumeerde zeep  voor Vrouwen  150 gr
Amouage Jubilation 25 Woman Geparfumeerde zeep  voor Vrouwen  150 gr
Geparfumeerde zeep voor Vrouwen 150 gr

Code: AMU3280 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Amouage Jubilation 25 Woman
Geparfumeerde zeep voor Vrouwen 150 gr

Beschrijving van het parfum Amouage Jubilation 25 Woman

De geparfumeerde zeep Amouage Jubilation 25 Woman is een perfecte aanvulling op de geur van dezelfde reeks. Ontdoet je huid van al het vuil, verzacht hem en geeft hem een onvervangbaar aroma.

Over het merk Amouage

De luxueuze geuren van Amouage zijn uniek en elegant. Het onafhankelijke merk van deze luxueuze nicheparfums is nu gevestigd in Londen, maar de wortels liggen in het Midden-Oosten.

Amouage is geïnspireerd op het rijke en gevarieerde erfgoed van de plaats van herkomst – het Sultanaat van Oman. Het merk is in 1983 gesticht door Zijne Hoogheid Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid, lid van de Omaanse koninklijke familie, op basis van zijn beslissing om de roem van de Arabische geuren te doen herleven. De filosofie achter het merk is om parfums met een werkelijk artistieke waarde te creëren. Amouage selecteert uitsluitend exotische ingrediënten van de beste kwaliteit, waaronder zilveren wierook uit Oman, de unieke Omaanse roos en mirre.

De nicheparfums van Amouage zijn gecomponeerd in het Zuid-Franse Grasse, dat wordt beschouwd als de wereldhoofdstad van de parfums en wat de garantie is voor toepassing van de hoogste standaarden. Vervolgens gaan de geuren naar de productie in Oman, waar ongeveer twee maanden lang de maceratie van ingrediënten plaatsvindt. Uiteindelijk ondergaan alle parfums van Amouage een uiterst strenge kwaliteitscontrole en worden vrijwel uitsluitend met de hand verpakt.

Review Amouage Jubilation 25 Woman

Nieuwe recensie toevoegen

Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!