AmouageJubilation 25 Woman Eau de Parfum voor Vrouwen

1×
Amouage Jubilation 25 Woman Eau de Parfum voor Vrouwen
Amouage Jubilation 25 Woman Eau de Parfum voor Vrouwen
100 ml

Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: AMU0146

Hoe verleidelijk de geur van de Oriënt kan zijn, ontdek je met de eau de parfum voor vrouwen Amouage Jubilation 25 Woman . De geheimzinnigheid en het vleugje mysterie dat hij uitstraalt, trekt meteen de aandacht en laat ook je omgeving niet koud.

  • oriëntaalse geur
  • bloemige geur
  • tijdloze, elegante geur voor liefhebbers van het klassieke
  • unieke geur voor speciale gelegenheden

Volledige samenstelling

ALCOOL DENAT, PARFUM, AQUA, LIMONENE,  LINALOOL, ALPHA-ISOMETHYL IONONE,  EUGENOL,  HEXYL CINNAMAL, CITRONELLOL, GERANIOL, BENZYL BENZOATE,  COUMARIN, BENZYL SALICYLATE,  CITRAL,  FARNESOL, ISOEUGENOL. De fabrikant is verantwoordelijk voor de samenstelling van het product. Vanwege mogelijke wijzigingen raden we aan om de samenstelling van het product rechtstreeks op de verpakking te controleren.
Volledige tekst

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Citroen , Dragon , Ylang-Ylang , Roos
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Davana, Labdanum , Wierook , Roos
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Vetiver , Mirre , Patchuli , Muskus , Amber
Geursoort
oriëntaalse, bloemig

De luxueuze geuren van Amouage zijn uniek en elegant. Het onafhankelijke merk van deze luxueuze nicheparfums is nu gevestigd in Londen, maar de wortels liggen in het Midden-Oosten.

Amouage is geïnspireerd op het rijke en gevarieerde erfgoed van de plaats van herkomst – het Sultanaat van Oman. Het merk is in 1983 gesticht door Zijne Hoogheid Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid, lid van de Omaanse koninklijke familie, op basis van zijn beslissing om de roem van de Arabische geuren te doen herleven. De filosofie achter het merk is om parfums met een werkelijk artistieke waarde te creëren. Amouage selecteert uitsluitend exotische ingrediënten van de beste kwaliteit, waaronder zilveren wierook uit Oman, de unieke Omaanse roos en mirre.

De nicheparfums van Amouage zijn gecomponeerd in het Zuid-Franse Grasse, dat wordt beschouwd als de wereldhoofdstad van de parfums en wat de garantie is voor toepassing van de hoogste standaarden. Vervolgens gaan de geuren naar de productie in Oman, waar ongeveer twee maanden lang de maceratie van ingrediënten plaatsvindt. Uiteindelijk ondergaan alle parfums van Amouage een uiterst strenge kwaliteitscontrole en worden vrijwel uitsluitend met de hand verpakt.