Amouage Interlude geparfumeerde zeep voor Mannen

Amouage Interlude geparfumeerde zeep  voor Mannen
Amouage Interlude geparfumeerde zeep  voor Mannen
150 gr

Code: AMU3270 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving Amouage Interlude

Ondervind aan den lijve dat je handen wassen en een douche of bad nemen een speciale ervaring kan zijn. De geparfumeerde zeep Amouage Interlude vult perfect de geur uit dezelfde collectie aan en reinigt je huid tegelijk volmaakt.

Kenmerken:

  • reinigt zachtjes de huid
  • droogt de huid niet uit
  • vult de geur uit dezelfde reeks aan

Over het merk Amouage

De luxueuze geuren van Amouage zijn uniek en elegant. Het onafhankelijke merk van deze luxueuze nicheparfums is nu gevestigd in Londen, maar de wortels liggen in het Midden-Oosten.

Amouage is geïnspireerd op het rijke en gevarieerde erfgoed van de plaats van herkomst – het Sultanaat van Oman. Het merk is in 1983 gesticht door Zijne Hoogheid Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid, lid van de Omaanse koninklijke familie, op basis van zijn beslissing om de roem van de Arabische geuren te doen herleven. De filosofie achter het merk is om parfums met een werkelijk artistieke waarde te creëren. Amouage selecteert uitsluitend exotische ingrediënten van de beste kwaliteit, waaronder zilveren wierook uit Oman, de unieke Omaanse roos en mirre.

De nicheparfums van Amouage zijn gecomponeerd in het Zuid-Franse Grasse, dat wordt beschouwd als de wereldhoofdstad van de parfums en wat de garantie is voor toepassing van de hoogste standaarden. Vervolgens gaan de geuren naar de productie in Oman, waar ongeveer twee maanden lang de maceratie van ingrediënten plaatsvindt. Uiteindelijk ondergaan alle parfums van Amouage een uiterst strenge kwaliteitscontrole en worden vrijwel uitsluitend met de hand verpakt.

Review Amouage Interlude