Amouage InterludeEau de Parfum voor Vrouwen

Amouage Interlude Eau de Parfum voor Vrouwen
Amouage Interlude Eau de Parfum voor Vrouwen
Gratis verzending
305,00

Je bespaart 38%
100 ml
190,00

Code: AMU4366 | Op voorraad
1
PostNL
woensdag 11-12-2019
UPS Air Mail
morgen al dinsdag 10-12-2019

Beschrijving van het parfum Amouage Interlude

  • bloemige geur
  • voor de sensuele vrouw
  • voor dagelijks gebruik, maar ook bij speciale gelegenheden

Samenstelling

Topnoten
Gember , Goudsbloem , Bergamot
Hartnoten
Strobloem, Roos , Jasmijn , Wierook , Sinaasappelboom bloesem , Opoponax
Basisnoten
Leer, Vanille , Muskus , Benzoine , Agarhout , Eikenmos , Amber , Tonkaboon , Sandelhout
Geursoort
cypre, bloemig

Over het merk Amouage

De luxueuze geuren van Amouage zijn uniek en elegant. Het onafhankelijke merk van deze luxueuze nicheparfums is nu gevestigd in Londen, maar de wortels liggen in het Midden-Oosten.

Amouage is geïnspireerd op het rijke en gevarieerde erfgoed van de plaats van herkomst – het Sultanaat van Oman. Het merk is in 1983 gesticht door Zijne Hoogheid Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid, lid van de Omaanse koninklijke familie, op basis van zijn beslissing om de roem van de Arabische geuren te doen herleven. De filosofie achter het merk is om parfums met een werkelijk artistieke waarde te creëren. Amouage selecteert uitsluitend exotische ingrediënten van de beste kwaliteit, waaronder zilveren wierook uit Oman, de unieke Omaanse roos en mirre.

De nicheparfums van Amouage zijn gecomponeerd in het Zuid-Franse Grasse, dat wordt beschouwd als de wereldhoofdstad van de parfums en wat de garantie is voor toepassing van de hoogste standaarden. Vervolgens gaan de geuren naar de productie in Oman, waar ongeveer twee maanden lang de maceratie van ingrediënten plaatsvindt. Uiteindelijk ondergaan alle parfums van Amouage een uiterst strenge kwaliteitscontrole en worden vrijwel uitsluitend met de hand verpakt.