Amouage Honour Eau de Parfum (1x navulbaar + 3x navulling) voor Vrouwen

Amouage Honour Eau de Parfum (1x navulbaar + 3x navulling) voor Vrouwen
Amouage Honour Eau de Parfum (1x navulbaar + 3x navulling) voor Vrouwen
3x10 ml

Code: AMU3697 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving van het parfum Amouage Honour
Samenstelling

Zoek je een geur die je een feeëriek gevoel geeft? Dan heb je hem zojuist gevonden. De eau de parfum Amouage Honour geeft je het gevoel dat je in een zijden jurk door een bloemenweide danst.

  • oosterse, bloemige geur
  • voor de tedere vrouw
  • geweldig voor elke gelegenheid

Samenstelling van de geur
Als eerste word je bekoord door pikante peper, aromatische koriander en frisse rabarber. In het hart van de geur ontvouwen zich zoete lelietje-van-dalen, tedere jasmijn, gardenia, tuberoos en tuinanjer. In de basisnoten ruik je akkoorden van subtiele leder, suggestieve wierook, opoponax, vetiver en amber.

Verhaal van de geur
De geur Amouage Honour is een ode aan de echte liefde in het verhaal van Madame Butterfly. Deze opera van Puccini vertelt het tragische lot van een Chinese geisha. Honour is een beeld van zuivere schoonheid, ongelukkige liefde en onvervulde verlangens. Volgens de creative director van het merk Amouage, Christopher Chong, is het een “witte bloem met een donker hart”. De geur werd gelanceerd in het jaar 2011 en ontworpen door Alexandra Carlin en Violaine Collas.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Rabarber , Koriander, Peper
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Tuberoos, Gardenia , Lelietje van Dalen , Anjer , Jasmijn
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Leer, Wierook , Vetiver , Amber , Opoponax
Geursoort
oriëntaalse, bloemig

Over het merk Amouage

De luxueuze geuren van Amouage zijn uniek en elegant. Het onafhankelijke merk van deze luxueuze nicheparfums is nu gevestigd in Londen, maar de wortels liggen in het Midden-Oosten.

Amouage is geïnspireerd op het rijke en gevarieerde erfgoed van de plaats van herkomst – het Sultanaat van Oman. Het merk is in 1983 gesticht door Zijne Hoogheid Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid, lid van de Omaanse koninklijke familie, op basis van zijn beslissing om de roem van de Arabische geuren te doen herleven. De filosofie achter het merk is om parfums met een werkelijk artistieke waarde te creëren. Amouage selecteert uitsluitend exotische ingrediënten van de beste kwaliteit, waaronder zilveren wierook uit Oman, de unieke Omaanse roos en mirre.

De nicheparfums van Amouage zijn gecomponeerd in het Zuid-Franse Grasse, dat wordt beschouwd als de wereldhoofdstad van de parfums en wat de garantie is voor toepassing van de hoogste standaarden. Vervolgens gaan de geuren naar de productie in Oman, waar ongeveer twee maanden lang de maceratie van ingrediënten plaatsvindt. Uiteindelijk ondergaan alle parfums van Amouage een uiterst strenge kwaliteitscontrole en worden vrijwel uitsluitend met de hand verpakt.

Review Amouage Honour