Ga naar hoofdcontent
Amouage Guidance Eau de Parfum Unisex
Amouage Guidance Eau de Parfum Unisex
Amouage Guidance Eau de Parfum Unisex
Topnoten
Peer , Hazelnoot , Olibanum
Hartnoten
Schijnhulst, Roos , Saffraan , Jasmijn
Basisnoten
Sandelhout , Vanille , Akigalawood®, Ambergris, Labdanum
Geursoortoriëntaalse, fruitig, houtachtig

Ontsnap naar een droomwereld met een unieke eau de parfum

Sluit even je ogen en stel je voor dat je omringd wordt door ongekende schoonheid in de vorm van een frisse bloementuin, waar rozenblaadjes rondzweven en een mysterieuze geur van wierook en amber in de lucht hangt. De uniseks eau de parfum Amouage Guidance sleept je mee en toont je een nieuw pad, leidend naar je eigen verhaal, dat jou zachtjes omarmt en nooit meer loslaat. 

  • gourmand bloemige ambergeur 
  • creatie van Quentin Bisch
  • geur uit de Odyssey-collectie

Samenstelling van de geur
De topnoten doen aan als een ochtendmist die jou omhult met het aroma van knapperige peer, verleidelijke hazelnoot en rijke, houtachtige wierook. Vervolgens lost de nevel stilaan op en in de hartnoten van de eau de parfum komt osmanthus tevoorschijn, met zijn betoverende abrikozengeur, vermengd met sensuele roos en noten van jasmijn en lederen saffraan. Daarna verdwijnt de zon achter een wolk en duistere vanille vermengt zich in een groots hoogtepunt met labdanum, amber en sandelhout – wat jou tot rust brengt als de warme aanraking van menselijke huid.

Verhaal van de geur
Achter de eau de parfum Amouage Guidance staat de zeer getalenteerde en veelzijdige kunstenaar Quentin Bisch – schilder, schrijver, zanger en niet in de laatste plaats parfumeur. De magie van zijn werk ligt in zijn onverzadigbare verlangen om schoonheid te herontdekken door middel van gedurfde en tegelijk charmante creaties.

AmouageGuidance Eau de Parfum Unisex

50 ml

Ontdek reis- en geschenksets met dit product. (2)
Dit artikel is momenteel niet beschikbaar | Code: AMU05705