Amouage Gold gift set

 • Amouage Gold gift set
 • Amouage Gold gift set 1
   meer

  Varianten Amouage Gold

  • Amouage Gold Gift Set III. Eau de Parfum 100 ml + Body Lotion 300 mlGift Set III.  

   Dit product is momenteel niet beschikbaar.

   Eau de Parfum 100 ml + Body Lotion 300 ml
   Code: AMU3430

  Gerelateerde producten

  • Eau de Parfum voor Vrouwen 100 ml Amouage GoldEau de Parfum voor Vrouwen 100 ml

   Op voorraad

   € 159,00

  • Parfumextracten voor Vrouwen 50 ml Amouage GoldParfumextracten voor Vrouwen 50 ml

   € 264,00

  • Solid Parfum voor Vrouwen 3x1,35 gr (1x Navulbaar + 2x Navulling)Amouage GoldSolid Parfum voor Vrouwen 3x1,35 gr (1x Navulbaar + 2x Navulling)

   € 94,50

  Omhoog

  Over merk Amouage

  Beoordeling

  Design

  Uithoudingsvermogen

  Intensiteit

  Algemene indruk

  De luxueuze geuren van Amouage zijn uniek en elegant. Het onafhankelijke merk van deze luxueuze nicheparfums is nu gevestigd in Londen, maar de wortels liggen in het Midden-Oosten.

  Amouage is geïnspireerd op het rijke en gevarieerde erfgoed van de plaats van herkomst – het Sultanaat van Oman. Het merk is in 1983 gesticht door Zijne Hoogheid Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid, lid van de Omaanse koninklijke familie, op basis van zijn beslissing om de roem van de Arabische geuren te doen herleven. De filosofie achter het merk is om parfums met een werkelijk artistieke waarde te creëren. Amouage selecteert uitsluitend exotische ingrediënten van de beste kwaliteit, waaronder zilveren wierook uit Oman, de unieke Omaanse roos en mirre.

  De nicheparfums van Amouage zijn gecomponeerd in het Zuid-Franse Grasse, dat wordt beschouwd als de wereldhoofdstad van de parfums en wat de garantie is voor toepassing van de hoogste standaarden. Vervolgens gaan de geuren naar de productie in Oman, waar ongeveer twee maanden lang de maceratie van ingrediënten plaatsvindt. Uiteindelijk ondergaan alle parfums van Amouage een uiterst strenge kwaliteitscontrole en worden vrijwel uitsluitend met de hand verpakt.

  Omhoog

  Beoordeling Amouage Gold

  Wat vind je van Amouage Gold ?

  * Verplichte velden


  Beoordeling *

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "


  Door verzending stemt u in met de verwerking van de persoonsgegevens ten behoeve van het aanbieden en verwerken van marketingaanbiedingen van de vennootschap Notino Benelux BV. U hebt het recht om bezwaar. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.​