Amouage EpicEau de Parfum voor Vrouwen

2×
Amouage Epic Eau de Parfum voor Vrouwen
Amouage Epic Eau de Parfum voor Vrouwen
Gratis verzending
305,00

Je bespaart 34%
100 ml
202,00

Code: AMU0149 | Op voorraad
1
GLS
dinsdag 28-1-2020
UPS Air Mail
dinsdag 28-1-2020
  • Beschrijving van het parfum
  • Over het merk
  • Review

Beschrijving van het parfum Amouage Epic
Samenstelling

  • oriëntaalse geur
  • voor de individualistische vrouw
  • geschikt om ‘s avonds te dragen, maar ook bij speciale gelegenheden

Samenstelling

Topnoten
Kaneel , Oleander , Komijn
Hartnoten
Rosa Damascena , Jasmijn , Thee
Basisnoten
Iriswortel, Muskus , Agarhout , Guaiac Hout , Wierook , Amber
Geursoort
bloemig, oriëntaalse

Over het merk Amouage

De luxueuze geuren van Amouage zijn uniek en elegant. Het onafhankelijke merk van deze luxueuze nicheparfums is nu gevestigd in Londen, maar de wortels liggen in het Midden-Oosten.

Amouage is geïnspireerd op het rijke en gevarieerde erfgoed van de plaats van herkomst – het Sultanaat van Oman. Het merk is in 1983 gesticht door Zijne Hoogheid Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid, lid van de Omaanse koninklijke familie, op basis van zijn beslissing om de roem van de Arabische geuren te doen herleven. De filosofie achter het merk is om parfums met een werkelijk artistieke waarde te creëren. Amouage selecteert uitsluitend exotische ingrediënten van de beste kwaliteit, waaronder zilveren wierook uit Oman, de unieke Omaanse roos en mirre.

De nicheparfums van Amouage zijn gecomponeerd in het Zuid-Franse Grasse, dat wordt beschouwd als de wereldhoofdstad van de parfums en wat de garantie is voor toepassing van de hoogste standaarden. Vervolgens gaan de geuren naar de productie in Oman, waar ongeveer twee maanden lang de maceratie van ingrediënten plaatsvindt. Uiteindelijk ondergaan alle parfums van Amouage een uiterst strenge kwaliteitscontrole en worden vrijwel uitsluitend met de hand verpakt.

Review Amouage Epic