Amouage Epic Eau de Parfum voor Vrouwen

2×
Amouage Epic Eau de Parfum voor Vrouwen
Amouage Epic Eau de Parfum voor Vrouwen
Gratis verzending
Aanbevolen detailhandelsprijs
300,00

Je bespaart 30%
100 ml
208,00

Code: AMU0149 | Op voorraad
1
PostNL
dinsdag 18-5-2021
Persoonlijk ophalen
maandag 17-5-2021
UPS Air Mail
maandag 17-5-2021

Beschrijving Amouage Epic
Samenstelling

Wikkel jezelf in de mystieke nevel van de Oriënt en laat deze kruidige geur je meenemen naar de legendarische Zijderoute. Eau de parfum voor vrouwen Amouage Epic verrast je met een hele reeks geurtonen die geleidelijk naar boven komen gedurende de dag. Het smaragdgroene flesje verbergt veel geheimen die wachten om onthuld te worden.

  • kruidige, oosterse geur
  • voor vrouwen die van mysterieuze, langdurige geuren houden
  • komt het meest tot zijn recht in de herfst- en wintermaanden

Samenstelling van de geur
Eau de parfum opent meet tonen van komijn, kaneel en oleander. De bloemige tonen van Damascener roos, geranium en jasmijn aangevuld met het theearoma domineren ook de hartnoten. Wierook die je al vanaf het begin ruikt is het hoofdingrediënt van de basisnoten en wordt aangevuld door houtachtige tonen van sandelhout, agar- en guaiac-hout, kenmerkende muskus, amber en patchoeli met een vleugje zoete vanille.

Het verhaal van de geur
Eau de parfum Amouage Epic is ontworpen door een trio parfumeurs: Cecile Zarokian, Daniel Maurel en Angeline Leporini. De geur is gelanceerd in 2009 en is geïnspireerd door een mystiek verhaal over de zoektocht naar een eeuwenlang verloren aria begraven ergens bij de Zijderoute waarop eeuwenlang zijde uit China werd vervoerd en ingewisseld voor zilveren wierook uit Oman. Het onschuldige verhaal is uiteindelijk een legende geworden, net als de Epic geur.

Samenstelling

Topnoten - Zijn de geuren die in de eerste minuten na het opbrengen dominant zijn. De eerste indruk die je na enkele minuten anper ruikt.
Topnoten
Hartnoten - Zijn de geuren die opkomen nadat de topnoten grotendeels verdwenen zijn, zo'n tien minuten na het opbrengen. Vrijwel alle bloemengeuren zijn hartnoten. Het hart is misschien wel het belangrijkste deel van het parfum en houdt gemiddeld zo'n twee tot drie uur aan.
Hartnoten
Basisnoten - Zijn de geuren die als laatste overblijven, nadat de hartnoten grotendeels vervluchtigd zijn. Dit is meestal twee à drie uren na het opbrengen van het parfum. Basisnoten kunnen vele uren of gehele dag geur af blijven geven.
Basisnoten
Geursoort
oriëntaalse, bloemig

Over het merk Amouage

De luxueuze geuren van Amouage zijn uniek en elegant. Het onafhankelijke merk van deze luxueuze nicheparfums is nu gevestigd in Londen, maar de wortels liggen in het Midden-Oosten.

Amouage is geïnspireerd op het rijke en gevarieerde erfgoed van de plaats van herkomst – het Sultanaat van Oman. Het merk is in 1983 gesticht door Zijne Hoogheid Sayyid Hamad bin Hamoud Al Busaid, lid van de Omaanse koninklijke familie, op basis van zijn beslissing om de roem van de Arabische geuren te doen herleven. De filosofie achter het merk is om parfums met een werkelijk artistieke waarde te creëren. Amouage selecteert uitsluitend exotische ingrediënten van de beste kwaliteit, waaronder zilveren wierook uit Oman, de unieke Omaanse roos en mirre.

De nicheparfums van Amouage zijn gecomponeerd in het Zuid-Franse Grasse, dat wordt beschouwd als de wereldhoofdstad van de parfums en wat de garantie is voor toepassing van de hoogste standaarden. Vervolgens gaan de geuren naar de productie in Oman, waar ongeveer twee maanden lang de maceratie van ingrediënten plaatsvindt. Uiteindelijk ondergaan alle parfums van Amouage een uiterst strenge kwaliteitscontrole en worden vrijwel uitsluitend met de hand verpakt.

Review Amouage Epic2