Ambientair Lacrosse Sandalwood & Bergamot Textielverfrisser

Ambientair Lacrosse Sandalwood & Bergamot Textielverfrisser
Ambientair Lacrosse Sandalwood & Bergamot Textielverfrisser

Code: ABI01425 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Beschrijving van het parfum Ambientair Lacrosse Sandalwood & Bergamot
Samenstelling

De geur voor wasgoed Ambientair Lacrosse Sandalwood & Bergamot geeft je garderobe een langdurig fris aroma. De geur in het wasgoed geeft op een geleidelijke manier aroma vrij in de lucht en laat iedere ruimte - garderobe, schoenenkast of sporttas heerlijk geuren.

Kenmerken:

  • houtachtige geur
  • citrusgeur

Hoe te gebruiken:
Gebruik volgens de bijgevoegde instructies.

Samenstelling

Samenstelling
Bergamot , Sandelhout
Soorten huisgeur
houtachtig, citrus

Over het merk Ambientair

Er gaat niets boven dat gevoel wanneer je na een zware dag thuiskomt, je jas uitdoet, de deur sluit en verwelkomd wordt door die lekkere geur van je thuis. En dat is waar het merk Ambientair om draait, dat zich tot doel heeft gesteld om de heerlijkste geuren te creëren voor woning of kantoor. Oordeel zelf of het ze ook gelukt is.

Het verhaal van de Ambientair geuren begint in het jaar 1997, toen het merk in Spanje opgericht werd. Ook na al die jaren ontstaan deze schatten van geuren nog steeds op dezelfde plaats, de firma vervaardigt alles zelf en neemt enkel grondstoffen af van geverifieerde leveranciers met kwaliteitscertificaat. Bij de productie wordt veel nadruk gelegd op het milieu, het hout voor de diffusers komt uit duurzame bossen en alle verpakkingen van het merk Ambientair zijn gemaakt van gerecycleerd materiaal.

Momenteel creëren de geuren van Ambientair een aangename sfeer in woningen in meer dan 45 landen. Bij de populairste producten horen bijvoorbeeld de textielverfrissers van Ambientair, die hun aroma geleidelijk aan vrijgeven en perfect zijn voor in je kleerkast, schoenenkast, reiskoffer of sporttas. Een diffuser met navulling van Ambientair, die in verschillende versies te krijgen is, laat de volledig ruimte heerlijk ruiken, net als de prachtige Ambientair geurkaarsen, die vele uren blijven branden.

Review Ambientair Lacrosse Sandalwood & Bergamot