Alterna Caviar Style Volume

Haarschuim voor Volume

Alterna Caviar Style Volume Haarschuim  voor Volume
Alterna Caviar Style Volume Haarschuim  voor Volume
236 ml

Code: ALN1465 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Bij de aankoop van minstens € 40 op onze producten kan je in het winkelmandje kiezen tussen een gratis reisset voor je cosmetica of een zonnebrandolie.
Alterna Caviar Style Volume
236 ml

Product beschrijving Alterna Caviar Style Volume

Het hardingsmiddel Alterna Caviar Style Volume geeft je kapsel de gewenste vorm en volume.

Kenmerken:

  • levert volume vanaf de wortels
  • zorgt voor de soepelheid van het haar
  • Het product is vooral geschikt voor zacht en slap haar

Hoe te gebruiken:
Breng aan in nat haar. Behandel op gewenste wijze.

Kenmerken

Consistentie
schuim
Effect
Glans en zachtheid, Meer volume

Over het merk Alterna

Cosmetica Alterna | Alterna – haarverzorgingscosmetica van professionals. Alterna is sinds 1997 pionier in een nieuwe benadering van luxe haarverzorging. De specialisten achter dit merk zijn ervan overtuigd dat je niet hoeft te kiezen tussen klinisch bewezen, in praktijk geteste producten enerzijds en natuurlijke, heilzame ingrediënten anderzijds. Alle producten van het merk Alterna kenmerken zich door professionaliteit, natuurlijke zuiverheid en zijn in de praktijk bewezen.

De producten van het merk Alterna worden gemaakt van kostbare natuurlijke substanties en bevatten geen parabenen, sulfaten of andere schadelijke additieven. Het merk kan na een vijftienjarige ontwikkeling van gepatenteerde technologie die uitgebreid getest is, zowel klinisch als in de praktijk, garanderen dat de klanten met de aankoop van een product altijd krijgen wat hen beloofd wordt.

Alterna biedt revolutionaire producten aan die de standaard van de meest luxueuze haarverzorgingsproducten ter wereld aangeven. De reputatie van het merk is gebaseerd op resultaten, niet op beloften. Door echte innovatie en aantoonbare resultaten heeft het merk een gestaag groeiend aantal trouwe klanten weten te winnen. Hillary Duff, Kate Moss, Russell Crowe, Naomi Campbell, Julia Roberts, Jennifer Aniston... dat zijn slechts enkele voorbeelden van beroemdheden die de producten van het merk Alterna gebruiken.