Alterna Caviar Anti-Aging

Spray voor Onmiddelijk Herstel toevoeging van Hydratatie en Glans

Alterna Caviar Anti-Aging Spray voor Onmiddelijk Herstel  toevoeging van Hydratatie en Glans
Alterna Caviar Anti-Aging Spray voor Onmiddelijk Herstel  toevoeging van Hydratatie en Glans
125 ml
32,10

Code: ALN1384 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 18-6-2019
Alterna Caviar Anti-Aging
125 ml | 32,10

Product beschrijving Alterna Caviar Anti-Aging

Het stylingproduct Alterna Caviar Anti-Aging Caviar Anti-Aging accentueert je kapsel en onderhoudt het voor een lange periode.

Kenmerken:

  • maakt styling gemakkelijker
  • zorgt voor een gezonde glans
  • hydrateert

Ingrediënten:

  • UV-filters

Kenmerken

Consistentie
spray
Effect
Glans en zachtheid

Over het merk Alterna

Cosmetica Alterna | Alterna – haarverzorgingscosmetica van professionals. Alterna is sinds 1997 pionier in een nieuwe benadering van luxe haarverzorging. De specialisten achter dit merk zijn ervan overtuigd dat je niet hoeft te kiezen tussen klinisch bewezen, in praktijk geteste producten enerzijds en natuurlijke, heilzame ingrediënten anderzijds. Alle producten van het merk Alterna kenmerken zich door professionaliteit, natuurlijke zuiverheid en zijn in de praktijk bewezen.

De producten van het merk Alterna worden gemaakt van kostbare natuurlijke substanties en bevatten geen parabenen, sulfaten of andere schadelijke additieven. Het merk kan na een vijftienjarige ontwikkeling van gepatenteerde technologie die uitgebreid getest is, zowel klinisch als in de praktijk, garanderen dat de klanten met de aankoop van een product altijd krijgen wat hen beloofd wordt.

Alterna biedt revolutionaire producten aan die de standaard van de meest luxueuze haarverzorgingsproducten ter wereld aangeven. De reputatie van het merk is gebaseerd op resultaten, niet op beloften. Door echte innovatie en aantoonbare resultaten heeft het merk een gestaag groeiend aantal trouwe klanten weten te winnen. Hillary Duff, Kate Moss, Russell Crowe, Naomi Campbell, Julia Roberts, Jennifer Aniston... dat zijn slechts enkele voorbeelden van beroemdheden die de producten van het merk Alterna gebruiken.