Alterna Caviar Style Moisture

Hydraterende Conditioner voor Droog Haar

Alterna Caviar Style Moisture Hydraterende Conditioner  voor Droog Haar
Suflaat en Parabenen Vrij 1000 ml

Code: ALN1475 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Breng mij op de hoogte

Alterna Caviar Style Moisture
Suflaat en Parabenen Vrij 1000 ml

Breng mij op de hoogte

Beschrijving van de cosmetica Alterna Caviar Style Moisture

De conditioner Alterna Caviar zorgt voor het gemakkelijke uitkammen en de benodigde voeding van je haar, die voor mooi en gezond haar onontbeerlijk zijn.

Kenmerken:

  • verzacht en werkt tegen krullen
  • zorgt voor de nodige hydratatie
  • repareert zowel mechanische als chemische schade

Kenmerken

Effect
Glans en zachtheid, Hydratatie, Kleurbescherming
Haartype
droog

Over het merk Alterna

Cosmetica Alterna | Alterna – haarverzorgingscosmetica van professionals. Alterna is sinds 1997 pionier in een nieuwe benadering van luxe haarverzorging. De specialisten achter dit merk zijn ervan overtuigd dat je niet hoeft te kiezen tussen klinisch bewezen, in praktijk geteste producten enerzijds en natuurlijke, heilzame ingrediënten anderzijds. Alle producten van het merk Alterna kenmerken zich door professionaliteit, natuurlijke zuiverheid en zijn in de praktijk bewezen.

De producten van het merk Alterna worden gemaakt van kostbare natuurlijke substanties en bevatten geen parabenen, sulfaten of andere schadelijke additieven. Het merk kan na een vijftienjarige ontwikkeling van gepatenteerde technologie die uitgebreid getest is, zowel klinisch als in de praktijk, garanderen dat de klanten met de aankoop van een product altijd krijgen wat hen beloofd wordt.

Alterna biedt revolutionaire producten aan die de standaard van de meest luxueuze haarverzorgingsproducten ter wereld aangeven. De reputatie van het merk is gebaseerd op resultaten, niet op beloften. Door echte innovatie en aantoonbare resultaten heeft het merk een gestaag groeiend aantal trouwe klanten weten te winnen. Hillary Duff, Kate Moss, Russell Crowe, Naomi Campbell, Julia Roberts, Jennifer Aniston... dat zijn slechts enkele voorbeelden van beroemdheden die de producten van het merk Alterna gebruiken.