Alterna Caviar Resort

beachwave-spray

Alterna Caviar Resort beachwave-spray
Alterna Caviar Resort beachwave-spray
118 ml
21,90

Code: ALN01878 | Meer dan 20 st. in voorraad
1
PostNL
donderdag 25-7-2019
UPS Air Mail
donderdag 25-7-2019
Alterna Caviar Resort
118 ml | 21,90

Product beschrijving Alterna Caviar Resort

De strandspray Alterna Caviar Resort zorgt voor het ongedwongen uiterlijk van je haar alsof verkregen aan zee.

Kenmerken:

  • zorgt voor een iets verwilderd kapsel
  • geeft je haar volume en veerkracht
  • lichte textuur die het haar niet belast

Hoe te gebruiken:
Breng gelijkmatig aan op droog of vochtig haar.

Kenmerken

Effect
Definitie en textuur
Haartype
haar blootgesteld aan de zon

Over het merk Alterna

Cosmetica Alterna | Alterna – haarverzorgingscosmetica van professionals. Alterna is sinds 1997 pionier in een nieuwe benadering van luxe haarverzorging. De specialisten achter dit merk zijn ervan overtuigd dat je niet hoeft te kiezen tussen klinisch bewezen, in praktijk geteste producten enerzijds en natuurlijke, heilzame ingrediënten anderzijds. Alle producten van het merk Alterna kenmerken zich door professionaliteit, natuurlijke zuiverheid en zijn in de praktijk bewezen.

De producten van het merk Alterna worden gemaakt van kostbare natuurlijke substanties en bevatten geen parabenen, sulfaten of andere schadelijke additieven. Het merk kan na een vijftienjarige ontwikkeling van gepatenteerde technologie die uitgebreid getest is, zowel klinisch als in de praktijk, garanderen dat de klanten met de aankoop van een product altijd krijgen wat hen beloofd wordt.

Alterna biedt revolutionaire producten aan die de standaard van de meest luxueuze haarverzorgingsproducten ter wereld aangeven. De reputatie van het merk is gebaseerd op resultaten, niet op beloften. Door echte innovatie en aantoonbare resultaten heeft het merk een gestaag groeiend aantal trouwe klanten weten te winnen. Hillary Duff, Kate Moss, Russell Crowe, Naomi Campbell, Julia Roberts, Jennifer Aniston... dat zijn slechts enkele voorbeelden van beroemdheden die de producten van het merk Alterna gebruiken.