Alterna Caviar ResortGladmakende Balsem voor Modellereing van Krullen

Alterna Caviar Resort Gladmakende Balsem  voor Modellereing van Krullen
Alterna Caviar Resort Gladmakende Balsem  voor Modellereing van Krullen
100 ml

Code: ALN01881 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar

Breng mij op de hoogte

Als het product weer op voorraad is, zullen we je daarover informeren. Het is natuurlijk alleen aan jou of je van dit aanbod gebruik maakt.

Product beschrijving Alterna Caviar Resort

Het stylingproduct Alterna Caviar Resort accentueert je kapsel en onderhoudt het voor een lange periode.

Kenmerken:

  • geeft het haar zijn natuurlijke glans en zachtheid terug
  • geeft het kapsel textuur
  • laat dun haar golven
  • maakt glad

Hoe te gebruiken:
Breng aan op vochtig haar en pas het vervolgens aan in de gewenste vorm.

Kenmerken

Effect
Bescherming van het haar tegen de zon, Definitie en textuur, Glans en zachtheid, Ondersteuning van de golven
Haartype
haar blootgesteld aan de zon, onhandelbaar

Over het merk Alterna

Cosmetica Alterna | Alterna – haarverzorgingscosmetica van professionals. Alterna is sinds 1997 pionier in een nieuwe benadering van luxe haarverzorging. De specialisten achter dit merk zijn ervan overtuigd dat je niet hoeft te kiezen tussen klinisch bewezen, in praktijk geteste producten enerzijds en natuurlijke, heilzame ingrediënten anderzijds. Alle producten van het merk Alterna kenmerken zich door professionaliteit, natuurlijke zuiverheid en zijn in de praktijk bewezen.

De producten van het merk Alterna worden gemaakt van kostbare natuurlijke substanties en bevatten geen parabenen, sulfaten of andere schadelijke additieven. Het merk kan na een vijftienjarige ontwikkeling van gepatenteerde technologie die uitgebreid getest is, zowel klinisch als in de praktijk, garanderen dat de klanten met de aankoop van een product altijd krijgen wat hen beloofd wordt.

Alterna biedt revolutionaire producten aan die de standaard van de meest luxueuze haarverzorgingsproducten ter wereld aangeven. De reputatie van het merk is gebaseerd op resultaten, niet op beloften. Door echte innovatie en aantoonbare resultaten heeft het merk een gestaag groeiend aantal trouwe klanten weten te winnen. Hillary Duff, Kate Moss, Russell Crowe, Naomi Campbell, Julia Roberts, Jennifer Aniston... dat zijn slechts enkele voorbeelden van beroemdheden die de producten van het merk Alterna gebruiken.