Alterna Caviar Moisture Intense Oil Creme

Pre- Shampoo Verzorging voor Zeer Droog Haar

Alterna Caviar Moisture Intense Oil Creme Pre- Shampoo Verzorging  voor Zeer Droog Haar
Alterna Caviar Moisture Intense Oil Creme Pre- Shampoo Verzorging  voor Zeer Droog Haar
Alterna Caviar Moisture Intense Oil Creme Pre- Shampoo Verzorging  voor Zeer Droog Haar
125 ml
27,40

Code: ALN1428 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 20-11-2018
Alterna Caviar Moisture Intense Oil Creme
125 ml | 27,40

Beschrijving van de cosmetica Alterna Caviar Moisture Intense Oil Creme

Het haarmasker Alterna Caviar Moisture Intense Oil Creme is een onmisbare stap in het ritueel van de haarverzorging. Gun het haar een moment van regeneratie en het zal je belonen met vitaliteit en schoonheid.

Kenmerken:

  • hydrateert intensief
  • regenereert het haar over de gehele lengte
  • het haar voelt zacht aan

Kenmerken

Consistentie
masker
Haartype
droog

Over het merk Alterna

Cosmetica Alterna | Alterna – haarverzorgingscosmetica van professionals. Alterna is sinds 1997 pionier in een nieuwe benadering van luxe haarverzorging. De specialisten achter dit merk zijn ervan overtuigd dat je niet hoeft te kiezen tussen klinisch bewezen, in praktijk geteste producten enerzijds en natuurlijke, heilzame ingrediënten anderzijds. Alle producten van het merk Alterna kenmerken zich door professionaliteit, natuurlijke zuiverheid en zijn in de praktijk bewezen.

De producten van het merk Alterna worden gemaakt van kostbare natuurlijke substanties en bevatten geen parabenen, sulfaten of andere schadelijke additieven. Het merk kan na een vijftienjarige ontwikkeling van gepatenteerde technologie die uitgebreid getest is, zowel klinisch als in de praktijk, garanderen dat de klanten met de aankoop van een product altijd krijgen wat hen beloofd wordt.

Alterna biedt revolutionaire producten aan die de standaard van de meest luxueuze haarverzorgingsproducten ter wereld aangeven. De reputatie van het merk is gebaseerd op resultaten, niet op beloften. Door echte innovatie en aantoonbare resultaten heeft het merk een gestaag groeiend aantal trouwe klanten weten te winnen. Hillary Duff, Kate Moss, Russell Crowe, Naomi Campbell, Julia Roberts, Jennifer Aniston... dat zijn slechts enkele voorbeelden van beroemdheden die de producten van het merk Alterna gebruiken.