Alterna Caviar Moisture Hydraterende Shampoo voor Droog Haar

 • Alterna Caviar Moisture Hydraterende Shampoo voor Droog Haar
   meer

  Varianten Alterna Caviar Moisture

  • Alterna Caviar Moisture Hydraterende Shampoo voor Droog Haar  250 mlHydraterende Shampoo voor Droog Haar  

   Dit product is momenteel niet beschikbaar.

   250 ml
   Code: ALN1392

   Breng mij op de hoogte

  • Alterna Caviar Moisture Hydraterende Shampoo voor Droog Haar  1000 mlHydraterende Shampoo voor Droog Haar  

   Dit product is momenteel niet beschikbaar.

   1000 ml
   Code: ALN1362

   Breng mij op de hoogte

  Omhoog

  Cosmetica beschrijving Alterna Caviar Moisture

  Beoordeling

  Eenvoudig aanbrengen

  Cosmetische kwaliteit

  Tevredenheid met resultaat

  Eigenschappen

  Effect

  Hydratatie

  Haartypen

  Droog

  De shampoo Alterna Caviar Moisture reinigt effectief de hoofdhuid, reinigt grondig het haar en geeft het de natuurlijke schoonheid terug.

  Kenmerken:

  • regenereert en voedt het haar
  • hydrateert intensief
  • laat het haar zacht achter

  Hoe te gebruiken:

  Breng een redelijke hoeveelheid shampoo aan op je natte haar. Creëer schuim en spoel goed af. Ga voor het optimale resultaat door met de haarverzorging uit dezelfde reeks.

  Omhoog

  Over merk Alterna

  Cosmetica Alterna | Alterna – haarverzorgingscosmetica van professionals. Alterna is sinds 1997 pionier in een nieuwe benadering van luxe haarverzorging. De specialisten achter dit merk zijn ervan overtuigd dat je niet hoeft te kiezen tussen klinisch bewezen, in praktijk geteste producten enerzijds en natuurlijke, heilzame ingrediënten anderzijds. Alle producten van het merk Alterna kenmerken zich door professionaliteit, natuurlijke zuiverheid en zijn in de praktijk bewezen.

  De producten van het merk Alterna worden gemaakt van kostbare natuurlijke substanties en bevatten geen parabenen, sulfaten of andere schadelijke additieven. Het merk kan na een vijftienjarige ontwikkeling van gepatenteerde technologie die uitgebreid getest is, zowel klinisch als in de praktijk, garanderen dat de klanten met de aankoop van een product altijd krijgen wat hen beloofd wordt.

  Alterna biedt revolutionaire producten aan die de standaard van de meest luxueuze haarverzorgingsproducten ter wereld aangeven. De reputatie van het merk is gebaseerd op resultaten, niet op beloften. Door echte innovatie en aantoonbare resultaten heeft het merk een gestaag groeiend aantal trouwe klanten weten te winnen. Hillary Duff, Kate Moss, Russell Crowe, Naomi Campbell, Julia Roberts, Jennifer Aniston... dat zijn slechts enkele voorbeelden van beroemdheden die de producten van het merk Alterna gebruiken.

  Omhoog

  Beoordeling Alterna Caviar Moisture

  Wat vind je van Alterna Caviar Moisture ?

  * Verplichte velden


  Beoordeling *

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "  Door verzending stemt u in met de verwerking van de persoonsgegevens ten behoeve van het aanbieden en verwerken van marketingaanbiedingen van de vennootschap Notino Benelux BV. U hebt het recht om bezwaar. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.​

  Menu