Alterna Caviar Infinite Color Hold

Kleurbeschermende Spray zonder Parabenen

Alterna Caviar Infinite Color Hold Kleurbeschermende Spray  zonder Parabenen
Alterna Caviar Infinite Color Hold Kleurbeschermende Spray  zonder Parabenen
Alterna Caviar Infinite Color Hold Kleurbeschermende Spray  zonder Parabenen
50 ml
33,90

Code: ALN1566 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
donderdag 22-11-2018
Alterna Caviar Infinite Color Hold
50 ml | 33,90

Beschrijving van de cosmetica Alterna Caviar Infinite Color Hold

Het stylingproduct Alterna Caviar Infinite Color Hold accentueert je kapsel en onderhoudt het voor een lange periode.

Kenmerken:

  • zorgt voor een gezonde glans

Ingrediënten:

  • zonder parabenen

Kenmerken

Consistentie
spray
Effect
Glans en zachtheid

Over het merk Alterna

Cosmetica Alterna | Alterna – haarverzorgingscosmetica van professionals. Alterna is sinds 1997 pionier in een nieuwe benadering van luxe haarverzorging. De specialisten achter dit merk zijn ervan overtuigd dat je niet hoeft te kiezen tussen klinisch bewezen, in praktijk geteste producten enerzijds en natuurlijke, heilzame ingrediënten anderzijds. Alle producten van het merk Alterna kenmerken zich door professionaliteit, natuurlijke zuiverheid en zijn in de praktijk bewezen.

De producten van het merk Alterna worden gemaakt van kostbare natuurlijke substanties en bevatten geen parabenen, sulfaten of andere schadelijke additieven. Het merk kan na een vijftienjarige ontwikkeling van gepatenteerde technologie die uitgebreid getest is, zowel klinisch als in de praktijk, garanderen dat de klanten met de aankoop van een product altijd krijgen wat hen beloofd wordt.

Alterna biedt revolutionaire producten aan die de standaard van de meest luxueuze haarverzorgingsproducten ter wereld aangeven. De reputatie van het merk is gebaseerd op resultaten, niet op beloften. Door echte innovatie en aantoonbare resultaten heeft het merk een gestaag groeiend aantal trouwe klanten weten te winnen. Hillary Duff, Kate Moss, Russell Crowe, Naomi Campbell, Julia Roberts, Jennifer Aniston... dat zijn slechts enkele voorbeelden van beroemdheden die de producten van het merk Alterna gebruiken.