Alterna Caviar Anti-Aging Smoothing Anti-Frizz

droge oliemist voor Glad Haar

Alterna Caviar Anti-Aging Smoothing Anti-Frizz droge oliemist voor Glad Haar
Alterna Caviar Anti-Aging Smoothing Anti-Frizz droge oliemist voor Glad Haar
Alterna Caviar Anti-Aging Smoothing Anti-Frizz droge oliemist voor Glad Haar
Omega+ Anti-Frizz Dry Oil Mist 150 ml
26,90

Code: ALN01874 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
woensdag 24-4-2019
Alterna Caviar Anti-Aging Smoothing Anti-Frizz
Omega+ Anti-Frizz Dry Oil Mist 150 ml | 26,90

Beschrijving van de cosmetica Alterna Caviar Anti-Aging Smoothing Anti-Frizz

Het stylingproduct Alterna Caviar Anti Aging Smoothing Anti-Frizz accentueert je kapsel en onderhoudt het voor een lange periode.

Kenmerken:

  • verbetert kwalitatief de haarstructuur
  • temt onhandelbaar haar
  • werkt tegen het krullen van het haar
  • laat het haar glanzen en maakt het vitaal
  • levert een perfect volume en perfecte vorm

Kenmerken

Consistentie
spray
Effect
Glans en zachtheid, Het haar glad en steiler maken
Haartype
alle haartypen

Over het merk Alterna

Cosmetica Alterna | Alterna – haarverzorgingscosmetica van professionals. Alterna is sinds 1997 pionier in een nieuwe benadering van luxe haarverzorging. De specialisten achter dit merk zijn ervan overtuigd dat je niet hoeft te kiezen tussen klinisch bewezen, in praktijk geteste producten enerzijds en natuurlijke, heilzame ingrediënten anderzijds. Alle producten van het merk Alterna kenmerken zich door professionaliteit, natuurlijke zuiverheid en zijn in de praktijk bewezen.

De producten van het merk Alterna worden gemaakt van kostbare natuurlijke substanties en bevatten geen parabenen, sulfaten of andere schadelijke additieven. Het merk kan na een vijftienjarige ontwikkeling van gepatenteerde technologie die uitgebreid getest is, zowel klinisch als in de praktijk, garanderen dat de klanten met de aankoop van een product altijd krijgen wat hen beloofd wordt.

Alterna biedt revolutionaire producten aan die de standaard van de meest luxueuze haarverzorgingsproducten ter wereld aangeven. De reputatie van het merk is gebaseerd op resultaten, niet op beloften. Door echte innovatie en aantoonbare resultaten heeft het merk een gestaag groeiend aantal trouwe klanten weten te winnen. Hillary Duff, Kate Moss, Russell Crowe, Naomi Campbell, Julia Roberts, Jennifer Aniston... dat zijn slechts enkele voorbeelden van beroemdheden die de producten van het merk Alterna gebruiken.