Alterna Caviar Style Anti-Frizz

Voedende Olie voor Glad Haar

Alterna Caviar Style Anti-Frizz Voedende Olie  voor Glad Haar
Alterna Caviar Style Anti-Frizz Voedende Olie  voor Glad Haar
Omega+ Anti-Frizz Nourishing Oil 50 ml
28,50

Code: ALN01875 | Meer dan 5 st. in voorraad
st
GLS
dinsdag 18-6-2019
Alterna Caviar Style Anti-Frizz
Omega+ Anti-Frizz Nourishing Oil 50 ml | 28,50

Product beschrijving Alterna Caviar Style Anti-Frizz

De haarolie Alterna Caviar Style Anti-Frizz geeft je haar de zorg die het verdient. Het haar zal na het aanbrengen zacht en glanzend zijn.

Kenmerken:

  • biedt het haar hydratatie en voeding
  • geeft het haar glans
  • regenereert en beschermt op markante manier
  • werkt tegen haarveroudering
  • voorkomt dat het haar krult

Kenmerken

Consistentie
olie
Effect
Glans en zachtheid, Het haar glad en steiler maken
Haartype
alle haartypen, beschadigd

Over het merk Alterna

Cosmetica Alterna | Alterna – haarverzorgingscosmetica van professionals. Alterna is sinds 1997 pionier in een nieuwe benadering van luxe haarverzorging. De specialisten achter dit merk zijn ervan overtuigd dat je niet hoeft te kiezen tussen klinisch bewezen, in praktijk geteste producten enerzijds en natuurlijke, heilzame ingrediënten anderzijds. Alle producten van het merk Alterna kenmerken zich door professionaliteit, natuurlijke zuiverheid en zijn in de praktijk bewezen.

De producten van het merk Alterna worden gemaakt van kostbare natuurlijke substanties en bevatten geen parabenen, sulfaten of andere schadelijke additieven. Het merk kan na een vijftienjarige ontwikkeling van gepatenteerde technologie die uitgebreid getest is, zowel klinisch als in de praktijk, garanderen dat de klanten met de aankoop van een product altijd krijgen wat hen beloofd wordt.

Alterna biedt revolutionaire producten aan die de standaard van de meest luxueuze haarverzorgingsproducten ter wereld aangeven. De reputatie van het merk is gebaseerd op resultaten, niet op beloften. Door echte innovatie en aantoonbare resultaten heeft het merk een gestaag groeiend aantal trouwe klanten weten te winnen. Hillary Duff, Kate Moss, Russell Crowe, Naomi Campbell, Julia Roberts, Jennifer Aniston... dat zijn slechts enkele voorbeelden van beroemdheden die de producten van het merk Alterna gebruiken.