Alterna Caviar Style Anti-Frizz

Alterna Caviar Style Anti-Frizz
Alterna Caviar Style Anti-Frizz
Anti-Frizz Blowout Butter 147 ml

Code: ALN01873 | Dit artikel is momenteel niet beschikbaar
Alterna Caviar Style Anti-Frizz
Anti-Frizz Blowout Butter 147 ml

Beschrijving van de cosmetica Alterna Caviar Style Anti-Frizz

Het preparaat voor de warmtebehandeling van het haar Alterna Caviar Anti-Frizz biedt effectieve haarbescherming tegen schade veroorzaakt door warmte.

Kenmerken:

  • biedt effectieve bescherming bij de warmtebehandeling van het haar
  • maakt haarvezels glad
  • maakt styling gemakkelijker

Ingrediënten:

  • bevat geen sulfaten

Kenmerken

Consistentie
boter
Effect
Het haar glad en steiler maken, Thermische bescherming (föhn, krultang, stijltang)

Over het merk Alterna

Cosmetica Alterna | Alterna – haarverzorgingscosmetica van professionals. Alterna is sinds 1997 pionier in een nieuwe benadering van luxe haarverzorging. De specialisten achter dit merk zijn ervan overtuigd dat je niet hoeft te kiezen tussen klinisch bewezen, in praktijk geteste producten enerzijds en natuurlijke, heilzame ingrediënten anderzijds. Alle producten van het merk Alterna kenmerken zich door professionaliteit, natuurlijke zuiverheid en zijn in de praktijk bewezen.

De producten van het merk Alterna worden gemaakt van kostbare natuurlijke substanties en bevatten geen parabenen, sulfaten of andere schadelijke additieven. Het merk kan na een vijftienjarige ontwikkeling van gepatenteerde technologie die uitgebreid getest is, zowel klinisch als in de praktijk, garanderen dat de klanten met de aankoop van een product altijd krijgen wat hen beloofd wordt.

Alterna biedt revolutionaire producten aan die de standaard van de meest luxueuze haarverzorgingsproducten ter wereld aangeven. De reputatie van het merk is gebaseerd op resultaten, niet op beloften. Door echte innovatie en aantoonbare resultaten heeft het merk een gestaag groeiend aantal trouwe klanten weten te winnen. Hillary Duff, Kate Moss, Russell Crowe, Naomi Campbell, Julia Roberts, Jennifer Aniston... dat zijn slechts enkele voorbeelden van beroemdheden die de producten van het merk Alterna gebruiken.