Alterna Caviar Anti-Aging

Droog Shampoo

Alterna Caviar Anti-Aging Droog Shampoo
Alterna Caviar Anti-Aging Droog Shampoo
34 gr
21,40

Code: ALN01745 | 2 stuk(s) op voorraad
1
PostNL
vrijdag 26-7-2019
UPS Air Mail
donderdag 25-7-2019
Alterna Caviar Anti-Aging
34 gr | 21,40

Product beschrijving Alterna Caviar Anti-Aging

Deze droge shampoo Alterna Caviar Anti-Aging Caviar Anti-Aging geeft je haar opnieuw volume en een frisse uitstraling. Geniet van het gevoel van schoon haar zonder het te moeten wassen.

Kenmerken:

  • absorbeert overtollig vet
  • verfrist en belucht
  • verlengt het effect van gewassen haar

Hoe te gebruiken:
Schud voor gebruik de container goed. Masseer zachtjes in met je vingers in de individuele strengen en kam vervolgens grondig uit.

Kenmerken

Haartype
vet haar

Over het merk Alterna

Cosmetica Alterna | Alterna – haarverzorgingscosmetica van professionals. Alterna is sinds 1997 pionier in een nieuwe benadering van luxe haarverzorging. De specialisten achter dit merk zijn ervan overtuigd dat je niet hoeft te kiezen tussen klinisch bewezen, in praktijk geteste producten enerzijds en natuurlijke, heilzame ingrediënten anderzijds. Alle producten van het merk Alterna kenmerken zich door professionaliteit, natuurlijke zuiverheid en zijn in de praktijk bewezen.

De producten van het merk Alterna worden gemaakt van kostbare natuurlijke substanties en bevatten geen parabenen, sulfaten of andere schadelijke additieven. Het merk kan na een vijftienjarige ontwikkeling van gepatenteerde technologie die uitgebreid getest is, zowel klinisch als in de praktijk, garanderen dat de klanten met de aankoop van een product altijd krijgen wat hen beloofd wordt.

Alterna biedt revolutionaire producten aan die de standaard van de meest luxueuze haarverzorgingsproducten ter wereld aangeven. De reputatie van het merk is gebaseerd op resultaten, niet op beloften. Door echte innovatie en aantoonbare resultaten heeft het merk een gestaag groeiend aantal trouwe klanten weten te winnen. Hillary Duff, Kate Moss, Russell Crowe, Naomi Campbell, Julia Roberts, Jennifer Aniston... dat zijn slechts enkele voorbeelden van beroemdheden die de producten van het merk Alterna gebruiken.