Alterna Bamboo Volume

Spray voor Rijke Volume

Alterna Bamboo Volume Spray  voor Rijke Volume
Alterna Bamboo Volume Spray  voor Rijke Volume
125 ml
17,60

Code: ALN1341 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
PostNL
maandag 1-7-2019
UPS Air Mail
vrijdag 28-6-2019
Alterna Bamboo Volume
125 ml | 17,60

Product beschrijving Alterna Bamboo Volume

Het hardingsmiddel Alterna Bamboo Volume geeft je kapsel de gewenste vorm en volume.

Kenmerken:

  • levert volume vanaf de wortels
  • verhoogt de natuurlijke glans van het haar
  • langdurig effect waarop je kunt vertrouwen

Hoe te gebruiken:
Goed schudden voor gebruik. Breng aan in nat haar. Behandel op gewenste wijze.

Kenmerken

Consistentie
spray
Effect
Meer volume

Over het merk Alterna

Cosmetica Alterna | Alterna – haarverzorgingscosmetica van professionals. Alterna is sinds 1997 pionier in een nieuwe benadering van luxe haarverzorging. De specialisten achter dit merk zijn ervan overtuigd dat je niet hoeft te kiezen tussen klinisch bewezen, in praktijk geteste producten enerzijds en natuurlijke, heilzame ingrediënten anderzijds. Alle producten van het merk Alterna kenmerken zich door professionaliteit, natuurlijke zuiverheid en zijn in de praktijk bewezen.

De producten van het merk Alterna worden gemaakt van kostbare natuurlijke substanties en bevatten geen parabenen, sulfaten of andere schadelijke additieven. Het merk kan na een vijftienjarige ontwikkeling van gepatenteerde technologie die uitgebreid getest is, zowel klinisch als in de praktijk, garanderen dat de klanten met de aankoop van een product altijd krijgen wat hen beloofd wordt.

Alterna biedt revolutionaire producten aan die de standaard van de meest luxueuze haarverzorgingsproducten ter wereld aangeven. De reputatie van het merk is gebaseerd op resultaten, niet op beloften. Door echte innovatie en aantoonbare resultaten heeft het merk een gestaag groeiend aantal trouwe klanten weten te winnen. Hillary Duff, Kate Moss, Russell Crowe, Naomi Campbell, Julia Roberts, Jennifer Aniston... dat zijn slechts enkele voorbeelden van beroemdheden die de producten van het merk Alterna gebruiken.