Alterna Bamboo Volume

Spray voor Rijke Volume

Alterna Bamboo Volume Spray  voor Rijke Volume
Alterna Bamboo Volume Spray  voor Rijke Volume
Alterna Bamboo Volume Spray  voor Rijke Volume
Alterna Bamboo Volume Spray  voor Rijke Volume
Alterna Bamboo Volume Spray  voor Rijke Volume
Alterna Bamboo Volume Spray  voor Rijke Volume
125 ml
22,10

Code: ALN1341 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
GLS
morgen al woensdag 20-6-2018

Beschrijving van de cosmetica Alterna Bamboo Volume

Het hardingsmiddel Alterna Bamboo Volume geeft je kapsel de gewenste vorm en volume.

Kenmerken:

  • levert volume vanaf de wortels
  • verhoogt de natuurlijke glans van het haar
  • langdurig effect waarop je kunt vertrouwen

Hoe te gebruiken:
Goed schudden voor gebruik. Breng aan in nat haar. Behandel op gewenste wijze.

Kenmerken

Consistentie
Spray
Effect
Meer volume

Over het merk Alterna

Cosmetica Alterna | Alterna – haarverzorgingscosmetica van professionals. Alterna is sinds 1997 pionier in een nieuwe benadering van luxe haarverzorging. De specialisten achter dit merk zijn ervan overtuigd dat je niet hoeft te kiezen tussen klinisch bewezen, in praktijk geteste producten enerzijds en natuurlijke, heilzame ingrediënten anderzijds. Alle producten van het merk Alterna kenmerken zich door professionaliteit, natuurlijke zuiverheid en zijn in de praktijk bewezen.

De producten van het merk Alterna worden gemaakt van kostbare natuurlijke substanties en bevatten geen parabenen, sulfaten of andere schadelijke additieven. Het merk kan na een vijftienjarige ontwikkeling van gepatenteerde technologie die uitgebreid getest is, zowel klinisch als in de praktijk, garanderen dat de klanten met de aankoop van een product altijd krijgen wat hen beloofd wordt.

Alterna biedt revolutionaire producten aan die de standaard van de meest luxueuze haarverzorgingsproducten ter wereld aangeven. De reputatie van het merk is gebaseerd op resultaten, niet op beloften. Door echte innovatie en aantoonbare resultaten heeft het merk een gestaag groeiend aantal trouwe klanten weten te winnen. Hillary Duff, Kate Moss, Russell Crowe, Naomi Campbell, Julia Roberts, Jennifer Aniston... dat zijn slechts enkele voorbeelden van beroemdheden die de producten van het merk Alterna gebruiken.

Beoordeling Alterna Bamboo Volume

Nieuwe recensie toevoegen

eenvoud van gebruik
cosmetische kwaliteit
tevredenheid met het resultaat
Door verzending stemt u in met de verwerking van de persoonsgegevens ten behoeve van het aanbieden en verwerken van marketingaanbiedingen van de vennootschap Notino Benelux BV. U hebt het recht om bezwaar. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.
Dit product heeft tot nu toe niemand beoordeeld. Wees de eerste!

Menu