Alterna Bamboo Smooth

Droge Olie Spray tegen Kroes Haar

Alterna Bamboo Smooth Droge Olie Spray  tegen Kroes Haar
Alterna Bamboo Smooth Droge Olie Spray  tegen Kroes Haar
125 ml
12,90

Code: ALN1330 | Meer dan 20 st. in voorraad
st
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Cadeautje voor jou
Bij de aankoop van minstens € 40 op onze producten kan je in het winkelmandje kiezen tussen een gratis reisset voor je cosmetica of een zonnebrandolie.
PostNL
vrijdag 19-7-2019
UPS Air Mail
morgen al donderdag 18-7-2019
Alterna Bamboo Smooth
125 ml | 12,90

Product beschrijving Alterna Bamboo Smooth

De haarolie Alterna Bamboo Smooth geeft je haar de zorg die het verdient. Het haar zal na het aanbrengen zacht en glanzend zijn.

Kenmerken:

  • belast het haar niet
  • voorkomt dat het haar krult
  • geeft het haar glans
  • regenereert en beschermt op markante manier

Hoe te gebruiken:
Breng aan op vochtig haar, vooral op de uiteinden. Niet afspoelen.

Kenmerken

Consistentie
droge olie
Haartype
alle haartypen

Over het merk Alterna

Cosmetica Alterna | Alterna – haarverzorgingscosmetica van professionals. Alterna is sinds 1997 pionier in een nieuwe benadering van luxe haarverzorging. De specialisten achter dit merk zijn ervan overtuigd dat je niet hoeft te kiezen tussen klinisch bewezen, in praktijk geteste producten enerzijds en natuurlijke, heilzame ingrediënten anderzijds. Alle producten van het merk Alterna kenmerken zich door professionaliteit, natuurlijke zuiverheid en zijn in de praktijk bewezen.

De producten van het merk Alterna worden gemaakt van kostbare natuurlijke substanties en bevatten geen parabenen, sulfaten of andere schadelijke additieven. Het merk kan na een vijftienjarige ontwikkeling van gepatenteerde technologie die uitgebreid getest is, zowel klinisch als in de praktijk, garanderen dat de klanten met de aankoop van een product altijd krijgen wat hen beloofd wordt.

Alterna biedt revolutionaire producten aan die de standaard van de meest luxueuze haarverzorgingsproducten ter wereld aangeven. De reputatie van het merk is gebaseerd op resultaten, niet op beloften. Door echte innovatie en aantoonbare resultaten heeft het merk een gestaag groeiend aantal trouwe klanten weten te winnen. Hillary Duff, Kate Moss, Russell Crowe, Naomi Campbell, Julia Roberts, Jennifer Aniston... dat zijn slechts enkele voorbeelden van beroemdheden die de producten van het merk Alterna gebruiken.