Alterna Bamboo Smooth Conditioner tegen Kroes Haar

 • Alterna Bamboo Smooth Conditioner tegen Kroes Haar
   meer

  1 product variant € 12,30

  Na ontvangst van je betaling duurt het 2 tot 3 werkdagen, om door GLS je pakketje bij je af te leveren, deze tijd is indicatief op basis van verwachte leveringsdata van het bezorgbedrijf

  Varianten Alterna Bamboo Smooth

  • Alterna Bamboo Smooth Conditioner tegen Kroes Haar Suflaat en Parabenen Vrij  250 mlConditioner tegen Kroes Haar  

   Meer dan 5 st op voorraad in ons magazijn

   Suflaat en Parabenen Vrij 250 ml
   Code: ALN1328

    12,30

  • Alterna Bamboo Smooth Conditioner tegen Kroes Haar Suflaat en Parabenen Vrij  1000 mlConditioner tegen Kroes Haar  

   Dit product is momenteel niet beschikbaar.

   Suflaat en Parabenen Vrij 1000 ml
   Code: ALN1493

   Breng mij op de hoogte

  Omhoog

  Over merk Alterna

  Beoordeling

  Eenvoudig aanbrengen

  Cosmetische kwaliteit

  Tevredenheid met resultaat

  Eigenschappen

  Effect

  Het haar glad en steiler maken

  Haartypen

  alle haartypen

  Cosmetica Alterna | Alterna – haarverzorgingscosmetica van professionals. Alterna is sinds 1997 pionier in een nieuwe benadering van luxe haarverzorging. De specialisten achter dit merk zijn ervan overtuigd dat je niet hoeft te kiezen tussen klinisch bewezen, in praktijk geteste producten enerzijds en natuurlijke, heilzame ingrediënten anderzijds. Alle producten van het merk Alterna kenmerken zich door professionaliteit, natuurlijke zuiverheid en zijn in de praktijk bewezen.

  De producten van het merk Alterna worden gemaakt van kostbare natuurlijke substanties en bevatten geen parabenen, sulfaten of andere schadelijke additieven. Het merk kan na een vijftienjarige ontwikkeling van gepatenteerde technologie die uitgebreid getest is, zowel klinisch als in de praktijk, garanderen dat de klanten met de aankoop van een product altijd krijgen wat hen beloofd wordt.

  Alterna biedt revolutionaire producten aan die de standaard van de meest luxueuze haarverzorgingsproducten ter wereld aangeven. De reputatie van het merk is gebaseerd op resultaten, niet op beloften. Door echte innovatie en aantoonbare resultaten heeft het merk een gestaag groeiend aantal trouwe klanten weten te winnen. Hillary Duff, Kate Moss, Russell Crowe, Naomi Campbell, Julia Roberts, Jennifer Aniston... dat zijn slechts enkele voorbeelden van beroemdheden die de producten van het merk Alterna gebruiken.

  Omhoog

  Beoordeling Alterna Bamboo Smooth

  Wat vind je van Alterna Bamboo Smooth ?

  * Verplichte velden


  Beoordeling *

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "

  1 2 3 4 5 0 - slechtste, 5 - beste "


  Door verzending stemt u in met de verwerking van de persoonsgegevens ten behoeve van het aanbieden en verwerken van marketingaanbiedingen van de vennootschap Notino Benelux BV. U hebt het recht om bezwaar. Meer informatie hierover in de principes van de verwerking van persoonsgegevens.​

  Menu