Alfaparf Milano Precious Nature Prickly Pear & Orange

Gladmakende Masker tegen Kroes Haar

Alfaparf Milano Precious Nature Prickly Pear & Orange Gladmakende Masker  tegen Kroes Haar
Alfaparf Milano Precious Nature Prickly Pear & Orange Gladmakende Masker  tegen Kroes Haar
200 ml
9,40

Code: ALF1321 | 5 stuk(s) op voorraad
1
PostNL
vrijdag 26-7-2019
UPS Air Mail
donderdag 25-7-2019
Alfaparf Milano Precious Nature Prickly Pear & Orange
200 ml | 9,40

Product beschrijving Alfaparf Milano Precious Nature Prickly Pear & Orange

Het haarmasker Alfaparf Milano Precious Nature Prickly Pear & Orange is een onmisbare stap in het ritueel van de haarverzorging. Gun het haar een moment van regeneratie en het zal je belonen met vitaliteit en schoonheid.

Kenmerken:

  • geeft het haar een verblindende glans
  • hydrateert intensief
  • het haar voelt zacht aan

Hoe te gebruiken:
Aanbrengen op vochtig, met shampoo gewassen haar. Laat even inwerken volgens de tijd vermeld op de verpakking en spoel daarna grondig uit.

Kenmerken

Effect
Voeding en regeneratie
Haartype
normaal, overbelast

Over het merk Alfaparf Milano

Alfaparf Milano – professionaliteit en Italiaanse stijl in de haarverzorging. Alfaparf Milano is eem toonaangevend Italiaans merk van professionele haarproducten. De middelen voor de haarverzorging, styling en haarverven worden al 30 jaar lang ontwikkeld in samenwerking met toonaangevende kappers en schoonheidssalons. Alle producten van het merk Alfaparf Milano worden gekenmerkt door de hoogste kwaliteit dankzij lange-termijnonderzoek en gecertificeerde innovatie.

Als je je haar kwaliteitszorg en een moderne behandeling in Italiaanse stijl gunt, maak dan een keuze uit een breed scala van shampoos, conditioners, regenereratiemaskers, conditioners, styling gels, lakken, harsen en andere producten van het merk Alfaparf Milano dat geschikt is voor elk type haar. Met Alfaparf Milano gun je je haar elke dag het beste.